BAKAN KILIÇ YENİ STADYUMU İNCELEDİ

BAKAN KILIÇ YENİ STADYUMU İNCELEDİ
SAMSUN'da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eşi Eda Kılıç ile birlikte Samsunspor’un yeni stadını inceledi.

ÇOCUKLAR İLE YAKINDA İLGİLENDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eşi Eda Kılıç ile birlikte Samsunspor'un yapımı devam eden yeni stadında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç’a, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular aileleri ile birlikte eşlik etti. Stada girmeden önce Bakan Akif Çağatay Kılıç ve eşi Eda Kılıç, kırmızı-beyazlı takımın oyuncularının çocuklarıyla yakından ilgilendi. Özellikle golcü oyuncu Etame Mbilla’nın oğlu Maxi ile yakından ilgilenen Bakan Kılıç ve eşi, daha sonra Samsunsporlu futbolcu Taha Yalçıner’in kızı Sare'yi de kucaklarına alıp basın mensuplarına poz verdi.

BAKANA İMZALI FORMA
Stat içerisinde incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kırmızı-beyazlıların tecrübeli kaptanı Musa Aydın'dan yeni statla ilgili fikirlerini aldı. Samsunsporlu futbolcu Etame Mbilla, oğlu Maxi ile birlikte Bakan Akif Çağatay Kılıç'a üzerinde adının yazılı, futbolcular tarafından imzalanmış 55 numaralı forma hediye etti. Bakan Kılıç, daha sonra başka bir etkinliğe katılmak için stattan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum