Bakan Kılıç : Tutamayacağımız sözü vermeyiz

Bakan Kılıç : Tutamayacağımız sözü vermeyiz
GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'da muhalefeti eleştirerek, "Biz tutamayacağımız, yapamayacağımız bir vaadi, bir sözü vermek peşinde değiliz.

Verdiğimiz sözü de yapmak peşindeyiz. Biz böyle öğrendik" dedi. 

Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti Samsun 1’inci sıra milletvekili adayı Akif Çağatay Kılıç karayolu ile geldiği Samsun'da Atakum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Bakan Kılıç burada, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve partililerle bir araya geldi. Burada konuşma yapan Bakan Kılıç, ilçede yapılan yatırımları anlatıp ülke gündemine ilişkin de açıklamalarda bulundu. Gerçekleşmesi mümkün olmayan konular üstünde konuşmanın kolay olduğu belirten Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Bunu şu anlamda söylüyorum. Örneğin ana mualefet partisinin iktidar olmak gibi bir hedefi var mı? Yüzde 35 hedef açıklayan bir siyasi parti iktidar olma hedefinde değildir. Başbakanımız ne dedi? ‘Bu seçimi Adalet ve Kalkınma Partisi, AK Parti birinci parti çıkmasın o zaman ben genel başkanlık koltuğunu başka bir arkadaşımıza devredeceğim. Çünkü ben görevimi yerine getirememiş olduğumu düşünüyorum o zaman’ dedi. Bunu daha önce Cumhurbaşkanımız, Başbakan iken genel başkan iken dile getirmişti. Peki muhalefet partilerinden herhangi bir genel başkanın bunu söylediğini duydunuz mu? Biz tutamayacağımız, yapamayacağımız bir vaadi, bir sözü vermek peşinde değiliz. Verdiğimiz sözü de yapmak peşindeyiz. Biz böyle öğrendik. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.  

Türkiye’nin gelişiminin, gelişmesinin önünde bir engel oluşturan sistem değişikliklerini yapmak durumunda olduklarını ifade eden Bakan Kılıç, "Bu anayasa bize yetmiyor. Yapmak istediğimiz ilerletmek istediğimiz hedeflerimize gitmek için çabaladığımız noktada bize engel oluyor" diye konuştu. 

Bakan Kılıç konuşmasının ardından programından ayrıldı. Daha sonra Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Bakan Kılıç esnaf ziyareti programı sonrasında Ak Parti Atakum İlçe Başkanlığı binasına giderek partililerle bir araya geldi. 

BAKAN ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Samsun'da seçim çalışmalarını yürüten Gençlik ve Spor Bakanı ve Ak Parti milletvekili adayı Akif Çağatay Kılıç, Atakum İlçesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafı gezerek destek isteyen Bakan Kılıç, daha sonra üniversite öğrencileri ile düzenlenen programda biraraya geldi. Bakan Kılıç, öğrencilerle sohbet edip sorularını yanıtladı. Program gazetecilerin fotoğraf ve görüntü almalarınının ardından basına kapalı olarak gerçekleştirildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum