Bakan Kılıç: Terörün Dini, Milleti Olmaz

Bakan Kılıç: Terörün Dini, Milleti Olmaz
Ardahan'da partisinin ilk kongresine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Terörün dininin olmadığını söylüyoruz.

Ardahan'da partisinin ilk kongresine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Terörün dininin olmadığını söylüyoruz. Terörün milleti, iyisi, kötüsü olmaz. Her yerde teröre karşı yürüyeceğiz" dedi.

Uçakla Kars'a gelen Bakan Akif Çağatay Kılıç, buradan karayolu ile Ardahan'a geçti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve Grup Başkanvekili Belma Satır ile birlikte partilerinin 5'nci Olağan İl Kongresi'ne katılan Bakan Kılıç yaptığı konuşmada şunları szöyledi:

"Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu dünya liderleriyle birlikte dünyaya gerekli bütün mesajı verdi. Bizim oraya gitmemizdeki amaç şuydu: Biz yıllardır terörün dininin olmadığını söylüyoruz. Terörün milleti olmaz. Terörün iyisi kötüsü olmaz. Terör bir insanlık suçudur. Teröre karşı durmak tüm insanların ortak görevidir. Biz bunu orada yaptık. Her yerde teröre karşı yürüyeceğiz. Sadece Paris'te değil bütün dünyada. Bu İstanbul'da oluyorsa İstanbul'da, Ankara'da ise Ankara'da, Diyarbakır'da oluyorsa Diyarbakır'da, Ardahan'da ise Ardahan'da, Samsun'da ise Samsun'da, Ortadoğu'da ise Ortadoğu'da, İskandinav ülkelerinde oluyorsa İskandinav ülkelerinde. 'Senin teröristin kötü, benim teröristim' iyi anlayışı olamaz. Ama bir çok Avrupalı lidere mevkidaşımıza, 'yapmayın, etmeyin bu gelir döner, sizide vurur' dediğimizde bazıları bizi ciddiye almadı. Ancak bizler destek vereceğiz. Çünkü bizde ayrım yok. Ne dedik, ilkesel duruşumuzu her zaman ortaya koyacağız." DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.