Bakan Kılıç: Önce bir çatılardan kurtulun

Bakan Kılıç: Önce bir çatılardan kurtulun
SAMSUN'da seçim çalışmaları yürüten Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Geçen gün bir toplantı yapıldı.

Ana muhalefet partisinin genel başkanı yine o ithal gelen bakan ile oturmuş kimin neyi yöneteceğini konuşuyor. Yahu önce bir iktidar olun, önce bir çıkın da projelerinizi anlatın. Önce bir çatılardan kurtulun. Tek başınıza ortaya çıkın" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı ve Ak Parti Samsun birinci sıra milletvekili adayı Akif Çağatay Kılıç Alaçam İlçesi’nde gerçekleştirilen partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Burada seçim koordinasyon merkezi açılışında bulunan Bakan Kılıç, partililere hitaben konuşma yaptı. Bakan Kılıç, "Onlar konuşur, Ak Parti yapar" sloganının çok önemli bir söz olduğunu belirterek, "Çünkü biz bugüne kadar yapacağız dediğimiz her şeyi gerçekleştirdik. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ne dedi? ‘Ben AK Parti genel başkanı olarak bu seçimden birinci parti olarak çıkmazsam görevi başka bir arkadaşıma devrederim' dedi. Ama muhalefet partilerinin böyle bir derdi yok. Muhalefet partilerinin genel başkanlarının ortaya koymuş olduğu hedefler tek başlarına iktidar olmaya yetecek hedefler değil" diye konuştu. 

Bakan Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Bu ülkede halkın oyuyla, milletin oyuyla seçilmiş iktidarlar dışarıdan getirilen ithal bakanlarla yönetilmeye kaldı. Geçen gün bir toplantı yapıldı. Ana muhalefet partisinin genel başkanı yine o ithal gelen bakan ile oturmuş kimin neyi yöneteceğini konuşuyor. Yahu önce bir iktidar olun, önce bir çıkın da projelerinizi anlatın. Önce bir çatılardan kurtulun. Tek başınıza ortaya çıkın. 30 Mart Yerel Seçimleri’nde, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zaten biz bir koalisyona karşı seçime girdik. Bir koalisyon vardı karşımızda. Asla bir araya gelmesi mümkün olmayan seçim çalışmaları içinde sadece ve sadece paralel, dikey neyse hangi yapıda olursa olsun tercihlerle bir araya getirilmiş olan aslında ortak hiçbir yönleri olmayanlar, oturup karşımızda beraberce bir koalisyon olarak bir şeyler başarmaya çalıştılar. Ne oldu millete samimiyetle hizmet eden, milletle her zaman el ele olan yine Ak Parti kazandı." 

Bakan Kılıç, konuşmasının ardından Ak Parti’nin Samsun milletvekili adaylarıyla birlikte Alaçam İlçesi Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelesini kesti. Açılış sonrasında merkezi gezerek partililerle sohbet etti.  (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.