Bakan Kılıç muhalefetin seçim kampanyasını eleştirdi:

Bakan Kılıç muhalefetin seçim kampanyasını eleştirdi:
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ‘ Haziran’da sandıktan çıkacak milli iradeye uyacaklarını belirterek," Biz musluklardan kan akan billboardlarla seçim kampanyası yapmıyoruz.

Biz kimseyi tehdit etmiyoruz. Biz ne diyoruz? Sandıktan çıkacak olan milli irade, başımızın üstünde yeri vardır. Sandıktan ne çıkıyorsa biz ona uyarız" dedi.

 

 

Bakan Çağatay Kılıç, memleketi Samsun’da seçim gezilerine devam ediyor. Önce Ayvacık ilçesinde bir restoranda muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve Orta Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç, yeşilin her tonunu barındıran Ayvacık'ın güzelliğinin korunması gerektiğini söyledi.

7 Haziran’da yapılacak  genel seçimle ilgili değerlendirme yapan Bakan Çağatay Kılıç, vatandaşın, AK Parti'nin karşısında birleşenleri çok iyi gördüğünü  ifade ederek, "Biz musluklardan kan akan billboardlarla seçim kampanyası yapmıyoruz. Biz kimseyi tehdit etmiyoruz. Biz ne diyoruz? Sandıktan çıkacak olan milli irade, başımızın üstünde yeri vardır. Sandıktan ne çıkıyorsa biz ona uyarız" diye konuştu.

Bugüne kadar her türlü vesayet ortamında hemen "Eyvallah" deyip kenara çekilenlerin, bir anda Meclis'te demokrasi havarisi kesildiklerini kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, konuşmasına  şöyle devam etti:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Başkanlık Divanı'nın arkasında Gazi Mustafa Kemal'in bir sözü vardır, 'Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir'. Sizin egemenliğinizin timsali olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne müdahaleler yapıldığında neredeydi bunlar? Hiçbiri ortada yoktu"

Konuşmasının ardından Ayvacık Belediyesi'ni ziyaret eden Kılıç, Terice Mahallesi Merkez Camisi’nde cuma namazı kılarak mahalle sakinleriyle sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.