Bakan Demircan’a hayırlı olsun ziyareti

Bakan Demircan’a hayırlı olsun ziyareti
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir bir dizi ziyaret için Ankara’ya gittiler.


İkiz ve Özdemir ziyaretler kapsamında ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ettiler ve burada Ak Partili Samsun milletvekilleri ile görüştüler. İkili daha sonra kabine değişikliği ile Sağlık Bakanı olan Ahmet Demircan’ı da ziyaret ederek bir süre görüştüler ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli açıklamalarda bulunduğu AK Parti Grup Toplantısına katıldılar. 
Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “İlçemiz için yapılabilecek çalışmalar için Sayın İlçe Başkanımız Sebahattin Özdemir bey ile birlikte milletvekillerimizi ve Sayın Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan’ı ziyaret ettik. Bu vesile ile görüştüğümüz Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan bey’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunduk. Ziyaretlerimiz sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli açıklamalarda bulunduğu AK Parti Grup Toplantısına katıldık. İlçemiz adına olumlu ziyaretler gerçekleştirdik.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum