Bakan Avcı ödül verdi

Bakan Avcı ödül verdi
Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle bir araya geldiği Hayalimdeki Türkiye konulu resim ve afiş yarışması ödül töreni MEB Tevfik İleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İLKEMİZ, "AZ LAF ÇOK İŞ"

Çözüm Yayınları’nın düzenlediği yarışmanın ödül töreninde konuşan Bakan Avcı, sanatta yarışmanın zor bir iş olduğunu vurgulayarak projeye destek verenlere ve yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür etti. Yarışma konusunun da çok güzel olduğunu ifade eden Bakan Avcı, "Proje, belki sözlerle ifade edilemeyecek pek çok güzel şeyi, hayali, çocukların gözünden görme fırsatı veriyor" dedi.

Öğrenciliği boyunca kendisini en çok etkileyen kişinin resim öğretmeni Cevat Ülger olduğunu söyleyen Bakan Avcı, bu vesileyle Ülger´i hatırlamaktan da memnuniyet duyduğunu dile getirdi.  Bakan Avcı, “Şimdi bizim Millî Eğitim Bakanlığında bir ilkemiz var, az laf çok iş. Onun için çok konuşmuyoruz daha çok işe bakmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Bakan Avcı, yarışmada ilkokul düzeyinde ödül alan Elif Balcı, Efe Yıldırım, Buket Baydoğan; ortaokul seviyesinde ise Remzi Anday Son, Buse Özdemir ve İrem Keçeci´ye hediyelerini verdi.

“EN GÜZEL HAYALLER ÇOCUKLARIMIZIN”

Programda  MEB  bakanı Nabi Avcı ya teşekkürlerini ileten Çözüm yayınları yönetim kurulu üyesi Ahmet Akça, Ülkemizin geleceğine ait en güzel en temiz  hayaller çocuklarımızın hayalleridir ,biz bu yarışmada çocuklarımızın geleceğimize ait hayallerini paylaşmalarını istedik gördük ki Türkiye'mizi güzel günler bekliyor. Çözüm Yayınları olarak eğitim ve öğretimin her alanında ilkleri ve yenilikleri gerçekleştirerek öğrencilerimize hizmet etmeyi şiar edindik. Bu amaç doğrultusunda, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımızın Türkiye için hayal kurmalarına vesile olmak adına bakanlığımızın da onayı ile ülke genelinde ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında “Hayalimdeki Türkiye” konulu ödüllü resim yarışması, lise öğrencileri arasında “Hayalimdeki Türkiye” konulu afiş tasarım yarışması düzenledik. Tüm bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'ya, İl Milli Eğitim Müdürlerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, öğrencilerimizi destekleyen öğretmenlerimize, değerli velilerimiz ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz."diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.