BAHADIR'DAN MÜFTÜLÜK ZİYARETİ

BAHADIR'DAN MÜFTÜLÜK ZİYARETİ
Denge Gazetesi İmtiyaz sahibi ve yönetim kurulu başkanı Adnan Bahadır İlkadım İlçe Müftüsü Seyfullah Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Adnan Bahadır,  Ordu İl Müftü yardımcısı iken tayini çıkarak İlkadım İlçe Müftüsü atanan aslen Çarşambalı olan Seyfullah Çakır'ı makamında ziyaret edip tekrardan hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette meseleler hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. 

İlkadım Müftüsü Seyfullah Çakır’ın Özgeçmişi:
1972 yılında Samsun İli Çarşamba İlçesi Yenikışla köyünde dünyaya geldi. İlkokulu aynı köyde okuduktan sonra 1 yıl Çarşamba İhsaniye Yatılı Kur'an Kursu’nda okudu. 1991 yılında Çarşamba İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. 1992 yılında Samsun İli Kavak İlçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 1997 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra aynı yıl Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Haseki Eğitim Merkezi 14. Dönem Hizmet içi Eğitim İhtisas kursuna katıldı. 1999 yılında Haseki Eğitim Merkezi İhtisas kursunu bitirdikten sonra Samsun İli Bafra ilçesine Vaiz olarak atandı. Sırasıyla 20.11.2000 tarihinde İlçe Müftüsü olarak Kars İli Susuz İlçe Müftülüğüne atandı. 27.10.2003 tarihinde Çorum İli Uğurludağ İlçe Müftülüğüne naklen atandı. 10.08.2009 tarihinde Ordu ili Gülyalı İlçe Müftülüğüne naklen atanmış ve bu görevini 08.08.2014 tarihine kadar sürdürmüştür. Gülyalı İlçe Müftülüğünün ardından Ordu İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaptı. Daha sonra tayin ile 25.06.2018 tarihinde Samsun İlkadım Kaymakamlığı  İlkadım İlçe Müftüsü olarak naklen atanan Seyfullah Çakır, Evli ve iki çocuk babasıdır. Çalıştığı amirleri tarafından birçok defa “Başarı Belgesi” ile taltif edilmiş, maaş ödülünün yanı sıra bir çok şilt ve plaket ile ödüllendirilmiştir. İyi derecede Arapça ve orta derece Almanca bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.