BAFRALILAR İSTANBUL’DA KAHVALTIDA BULUŞTU

BAFRALILAR İSTANBUL’DA KAHVALTIDA BULUŞTU
Bafralılar İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği'nin Kahvaltısında Bir Araya Geldiler.

 Bafralılar İstanbul’da kahvaltılı programda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.
İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) üyesi İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Mete ve yönetim kurulunun düzenlediği kahvaltı programına yoğun bir katılım sağlandı.Programda Bafralılar bir araya gelerek moral depoladı.
Kahvaltı programı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneğinin bulunduğu Ertuğrul Gazi Parkı’nda gerçekleştirildi. Kaynaşma kahvaltısına, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin onur konuğu olarak yer alırken, ayrıca programa Bafralıların yanı sıra İstanbul’daki Bafralı, Samsunlu dernek federasyonu başkanları, yöneticileri, çok sayıda tanınmış işadamı da katıldı.
İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Mete,’’Derneğin yaptığı faaliyetler, sosyal etkinlikler, birlik ve beraberlikler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.’’

İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği ve İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı İşadamı Aydın Dursun ise,’’Bafralılar ve Samsunlularla bir arada her zaman olmaya gayret ettim ve ömrümün sonuna kadar da gayret edeceğim. Ve bu dernek için üzerimize düşen her görevde hazır olduğumu belirtmek isterim, Her şey gelişen ve büyüyen Bafra,Samsun içindir.’’diyerek konuşmasını tamamladı.

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu yaptığı açıklamada,’’Kahvaltı programımıza katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim.

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu olarak 11 birbirinden değerli dernek başkanı ile birlikte etkin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim asıl hedefimiz İstanbul’da hemşerilerimize güzel hizmetler sunmaktır. Sosyal etkinlikler yaparak Bafra ve Samsunumuzun sesini gür olarak duyurmaya çalışıyoruz. İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu sosyal hayatın içinde aktif projeler üretmektedir.’’dedi.

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve SAMKON Onursal Başkanı H. Kaya Aşcı’da, “Bafralı olarak tüm sosyal etkinliklere katılmaya çalışıyorum. Hemşeri birlikteliğinin sağlam olması için etkinliklere katılmalıyız. Sosyal hayata katılmalıyız ki toplum olarak daha güçlü olalım. Biz Bafralı olarak Samsun sevdalısıyız. Memleketimize hizmet etmek bizim için bir onurdur. Bu anlamda pek çok projeye imza atıyoruz. Ben ve ailemiz Bafra ve Samsun aşığı bir aileyiz. İşimiz İstanbul’da olduğu halde sık sık Bafra’ya geliyorum. İstanbul’da da zaten konumum gereği Bafralılar ile beraberim. Doğduğum, doyduğumuz topraklarda bir şeyler yapmak çok mutluluk verici bir olay. Aile olarak bunun mutluluğu yaşıyoruz. Merhum babamız adına bir ilki gerçekleştirerek Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi'ni yaparak ve bağışlayarak Bafra ve bölgemize olan borcumuzun bir kısmını ödedik. Bizim bu girişimimizin peşinden inşallah başkaları da devam eder ve bu fakülte üniversitenin ayak sesleri olur. 5 sene önce vermiş olduğumuz söz üzerine Bafra ve bölgesine bir fakülte kazandırdık. Bizler Aşcı ailesi olarak şimdi de baba ocağımız Karaburç Mahallesi'ne biraz daha ilgi verdik. Aşcı ailesi olarak doğduğumuz mahalleye cami, minare, kız-erkek Kur'an kursu ve imam lojmanı yaptırdık. Hayırda yarışmak için çalışıyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise,’’ Bafra olarak biz büyük bir aileyiz anlayış ve düşüncesi ile bu anlamlı kahvaltıda sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşamaktayım.İstanbul’da Bafralıların birbirinden kopmayarak kaynaşmasını önemsiyorum. Bu kaynaşmaların daha güçlü olmalı. İstanbul’a göç edip gelen Bafralılar iş hayatında başarılı olduğu gibi, dernekçilikte de en önde olmalı. Bu Kahvaltıda hemşerilerimi görmekten mutlu oldum.’’dedi.

Bafra ile ilgili tarih, doğal güzellikler, turizm, tarım ve sosyal kültürel konuları ve yapılan yatırımlar, projeler hakkında bilgiler aktaran Başkan Şahin bu anlamlı programı düzenleyen herkese teşekkür etti.

İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Demir,’’Kulübün yaptığı başarılarla dolu , şampiyonluklarla anılması hakkında ve İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele etmesi konusunda bilgiler aktardı.’’

Kahvaltı programı sohbet dolu bir ortamla sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum