BAFRA'DA YAZ OKULLARI AÇILDI

BAFRA'DA YAZ OKULLARI AÇILDI
Bafra Kaymakam Halis Arslan,”Kaymakamlığımız tarafından organize edilen sevgiyle uzanan eller projesinde yüzme ve futbol yaz spor okullarının açılışını gerçekleştirdik” dedi.

‘SEVGİYLE KULAÇ ATAN ELLER PROJESİNİ HAYATA GEÇİDİK’
İlk defa yaz spor okullarında bir değişiklik yaparak yüzme kursunu da açtıklarını dile getiren Kaymakam Halis Arslan,” 4 okulumuzdan öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz. Kız ve erkeklerden oluşan 20’şer kişilik birer gruplar halinde kurslarımız Pazartesi ve Salı günleri erkekler, Çarşamba ve Perşembe günleri ise kızlar olmak üzere saat: 10.00 ile 12.00 aralarında Ali Kale Turistik Tesislerinde yapılacaktır. Yüzme kursuna katılan öğrencilerimize bu işi profesyonel bir şekilde yapan hocalarımızın nezaretinde olacaktır. Erkek öğrencilere ilçemizden bir beden eğitimi öğretmeni eğitmenlik yapacak, kızlara ise Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen bayan öğretmen nezaretinde yapılacaktır. Veli izni formunu getirmeyen öğrenci yaz spor okuluna katılamayacaktır. İhtiyaç malzemelerinden ise ayrıca yüzme tahtası, makarna, bone, mayo, terlik ve havlular ise ücretsiz bir şekilde dağıtımını yapacağız” diye konuştu.  

‘DERNEK BAŞKANLARINI KUTLUYORUM VE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
2 ay önce Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin Bafra dernek temsilcilerinin başkanlarıyla bir toplantı yaptıklarını hatırlatan Kaymakam Halis Arslan”Bu toplantı sonrasında her kulüp kendi takımının forma rengiyle yaz spor okuluna katılımları sağlanacaktı. 26.06.2015 tarih itibariyle futbol yaz spor okullarının açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu neden le aramızda bulunan Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin Bafra’daki  dernek başkanlarını kutluyor ve teşekkür ediyorum. Herkes kendi takımının formasıyla antrenmanlara çıkacaklar. Profesyonel hocalar nezaretinde antrenmanlarını yapacaklar. Sevgiyle uzanan eller projemizde futbol da ise  öğrenciler “ Her  topa vurusunuz ise sevgi için olacak.” Biradaki antrenmanlarına ise öğrencilerimiz bizler tarafından temin edeceğimiz ve ücretsiz dağıtacağımız kendi kulüp renklerinin formaları ile çıkacaklar. Yaz spor okulu sezon sonu finalinde ise her iki kulüp arasında yapacakları karşılaşmada kim 1.ci gelirse İstanbul’daki tesislere 1 gece konaklamalı olarak göndereceğiz “dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.