’BAFRA’DA OTO PARKLARIMIZ HİZMETE GİRİYOR’

’BAFRA’DA OTO PARKLARIMIZ HİZMETE GİRİYOR’
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” İlçemizde trafik sorununu azaltmak için kapalı ve açık oto parkları hizmete soktu ...

Otoparklarda ki hizmetler belediye bünyesinde kurulan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından verilecek. Konuyla ilgili olarak son yapılan Belediye Meclis Toplantısı’nda da konu karara bağlandı ”dedi.
 
‘ÖNEMLİ SORUNLAR YAŞANMAKTAYDI’
5393 sayılı belediye kanunu 71. maddesi ve 18. maddesi gereğince yeni bir uygulamaya geçtiklerini balirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Nüfus yoğunluğumuz, ilçemizde ki araç sayımız, yeni mahallelerimiz olan köylerimizle bağlantılarımız nedeniyle insan ve araç trafiği açısından önemli sorunlar yaşanmaktaydı. İlk etapta yeni kurulan müdürlüğümüz bünyesinde Kızılırmak Mahallesi Kurtoğlu Sokakta açık oto park, Kızılırmak Mahallesi’nde bulunan pazar yeri içinde ki açık oto park, Yeni Kent Meydanımız altında ki kapalı oto parkımız bulunacak ve halkımıza hizmet verecektir. Buralarda gerekli çalışmalar yapılmaktadır. İlerleyen zamanlarda daha başka oto parkları da devreye sokacağız” diye konuştu .
 
‘BUNDAN DOLAYI  ÇOK MUTLUYUZ’
Bünyemizde ki parklarda hem çok daha ekonomik olacak hem de araçlar daha güvenli olarak kalacağını dile getiren Başkan Şahin,” Bu çalışma ile ilçe trafiğimizin biraz olsun rahatlamasını istiyoruz. İlk uygulamalar sırasında halkımızın, araç sahiplerinin ve esnaflarımızın olumlu görüşlerini aldık. Bundan dolayı çok mutluyuz. İnşallah trafiğimiz biraz daha rahatlayacaktır. Mülkiyeti belediyemize ait olan çeşitli park, bahçe, turistik tesisler gibi işletmeler bulunmaktadır. Bunlarda işletme ve iştirakler müdürlüğümüzün hizmet alanı içerisindedir. Bunların bir kısmının ihalesi devam etmektedir. İhalesi devam eden işletmeler bu uygulamamızın dışındadır“ dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.