BELEDİYEDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

BELEDİYEDEN DOLANDIRICILIK UYARISI
Bafra Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kendilerini birim müdürü ya da görevli olarak tanıtıp, para talep eden kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşlar uyarıldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç imzası ile yapılan açıklamada, 'İlçemizde son günlerde vatandaşlarımızın ev ve cep telefonlarını arayıp, kendilerini birim müdürü ya da benzer unvanlar kullanarak tanıtan şahıslar, yardıma muhtaç öğrencilere yardım adı altında talepte bulunup bazı vatandaşlarımızı mağdur etmeye çalışmışlardır. Belediyemizde görevli birim müdürlerimizin, telefon veya herhangi bir iletişim yoluyla vatandaşlarımızı arayıp para talep etmek gibi bir görev ve yetkisi kesinlikle yoktur.

gorsel-001.jpeg

Kendilerini unvanlar kullanarak tanıtan ve para talep eden kişilerin dolandırıcı olduğu bilinmeli ve bu kişilere kesinlikle itibar edilmemelidir.  Böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü'nün 155, Jandarma Komutanlığı’nın 156 veya belediyemizin 153 numaralı telefonlarına ihbarda bulunması önem arz etmektedir.  Belediyemizin ismini kullanarak yapılamaya çalışılan dolandırıcılık girişimleri, kumumuzun ilgili birimleri tarafından hassasiyetle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için bu ve benzer taleplere karşı dikkatli ve duyarlı olmaları gerekmektedir.” denildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.