BAFRA'DA DOKTOR SAYISI YETERSİZ

BAFRA'DA DOKTOR SAYISI YETERSİZ
Kaymakam Halis Arslan," Bafra Devlet Hastanesi acil bölümünü ziyaret ettik ve Başhekim Dr. Fatih Ak’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldık ”dedi.

Bafra Devlet Hastanesi acil bölümünde yatan hastalar ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve  de   onlarla sohbet eden. Kaymakam Halis Arslan ,” Acil servisin ön müdahale ve hasta yatış bölümlerini tek tek gezdik.Hastanede verilen hizmetlerden memnun olup olmadıklarını, kendilerine gereken ilgilinin gösterilip gösterilmediği konusunda hasta yakınlarına sorduk “dedi.  

ACİL BÖLÜMÜNDE YETERLİ DOKTOR VE PERSONELİN OLMADIĞINI  BELİRTTİLER
Bu arada hasta yakınları ise Kaymakam Halis Aslan’a hastanenin acil servis ve diğer bölümlerinde bulunan doktorlar ve personelden memnun olduklarını ve yakinen ilgilendiklerini dile getirdiler  ve bu arada   hastanenin Acil bölümünde doktor ve personel  eksikliğinin de olduğunu söylediler.
 
‘HASTANEDE  YATAN HASTALARA KARŞI  HER ZAMAN GÜLER YÜZLÜ OLUNUZ' 
Kaymakam  Halis Arslan hastaneden ayrılmadan önce yapmış olduğu açıklamalar arasında,”Her zaman acil servisin hijyenik ve temizlik bakımından iyi olması gerekiyor. Bu nedenle temizliğe özen gösterilmeniz lazım. Özellikle acile gelen hastalarla yakından ilgilenmenizi ve hiçbir zaman güler yüzlülüğünüzü kaybetmeyin"diyerek hastaneden ayrıldı. 

Köksal ÖNER  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.