BAFRA TSO'DAN KOSGEB

BAFRA TSO'DAN KOSGEB
Bafra TSO, Samsun KOSGEB ve OKA İşbirliği ile Teşvik ve Hibe Mekanizmaları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı yapılacağı açıklandı. TSO YönetimKurulu Başkanı Göksel Başar'ın Oda adına yaptığı açıklama şöyle:

 

" Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Daire Başkanlığı İnsan Kaynakları Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında ‘’OKA Kayıtdışı İstihdamla Mücadele Ediyor’’ Projesi Temmuz 2016 başlamış olup Haziran 2017’de sona erecektir.

Proje Kapsamında kayıtlı İstihdamın ana aktörlerinden biri olan işletmelerin kayıtdışı istihdam konusunda farkındalıklarının arttırılması ve gelişimleri adına Teşvik ve Hibe Mekanizmaları konusunda 04 Ocak 2017 Çarşamba günü 14.00-15.00 saatleri arasında Bafra Ticaret ve sanayi Odası ev sahipliğinde Bafra TSO Toplantı Salonunda, Samsun KOSGEB İl Müdürlüğü ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan gelecek Uzmanların katılımı ile Kayıt Dışı İstihdam, teşvik ve Hibe mekanizmaları konusunda Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecektir. "

Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.