BAFRA SAKATLAR DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

BAFRA SAKATLAR DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ
TSD Bafra Şubesi bir iftar yemeği verdi

 23 Haziran Perşembe akşamı düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 150 kişi katıldı. İftar yemeği Sakatlar Derneği'nin hemen bitişiğindeki ara sokakta gerçekleşti. Yüzlerce vatandaş oruçlarını birlikte ve aynı duygu ve heyecanla açtılar.

TSD Bafra Şubesi Başkanı Recep Köksal iftar yemeği davetlerine katılan vatandaşlara teşekkür edip Ramazan'ın ruhuna uygun bir toplulukla birlikte olmaktan mutlu olduklarını, islam diniinin kardeşlik ve sevgi dini olduğunu, insanları birleştirici yönü olduğunu söyledi.

TSD Bafra Şubesi'nin iftar yemeğine İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı ve 1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız. İsmetpaşa Mahallesi Hacı Mahmut Sarı Camii İmam Hatibi Veysel Karani Şal, Bafra Görme Engelliler Deneği Başkanı Ömer Ergül ve başkan yardımcısı Naim Okay, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak, TSD Yönetim Kurulu üyesi Nuray Genç ve diğer dernek üyeleri, Bafra Musiki Cemiyeti ve Edebiyat Nöbeti Dergisi üyeleri, TSD Bafra Şube Başkanı Recep Köksal ve Onursal Başkan Nesrin Yenen ile dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği duasını ise Hacı Mahmut Sarı Cami İmam Hatibi Veysel Karani Şal yaptı.

Oktay ZERRİN-Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.