Bafra OSB’ye Yeni Yatırımcı

Bafra OSB’ye Yeni Yatırımcı
Bafra OSB’ye Yeni Yatırımcı

Bursa’da faaliyet gösteren VitoMAK Makine,İnşaat,Teskstil,Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Bafra Karma ve Medikal Organize Sanayi Bölgesi’ne  yatırım yapmak için müracat etti.

VitoMAK Makine, İnşaat, Teskstil, Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Makine Mühendisi Hasan Önder yaptığı açıklamada; ‘’  Samsun’umuza ve Bafra’mıza yapacağımız yatırımın hayırlı olmasını diyorum. Yapmış olduğumuz başvurudan sonra hızlı bir şekilde proje tamamlanıp ilk etapta 2018 yılının başında 1500 m2 kapalı alan ve ilerleyen süreçte toplam 3000 metre kare kapalı alanda üretime devam edilecektir. Tesisin açıldığı İlk yıl sonunda yaklaşık 100 kişi istihdam etmeyi düşünüyoruz. İnşallah güzel şeyler yapacağız. Bu bir başlangıç olacaktır. Fabrikamızda otomotiv yedek parça üretimi gerçekleştireceğiz. Başta Toyota olmak üzere birçok otomobil markasında üretim yapmaktayız.

Bafra’lı iş adamı Hasan Önder Bafra’da Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Otomotiv sektöründe 20 yılı aşkın süredir bilgi birikimim ve uzmanlığı ile VitoMAK markasını yaratarak birçok otomotiv markasına üretim yapmaya devam etmektedir.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada ‘ Hasan bey ve ekibine Bafra’yı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Şehrin bütün dinamikleri ile beraber ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bafra Karma ve Medikal OSB’ye nitelikli ve işgücü istihdamı yüksek firmalar kazandırmak için yaptığımız çalışmaların karşılığını almaya devam ediyoruz. Şehir dışında yaşayan Bafralı yatırımcılar artık yapacakları yatırımlar konusunda tercihlerini bölgemizden yana kullanıyor. Fabio ile başlayan otomotiv sektöründe üretim yapan firmalara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Baframızın ve bölgemizin ekonomik ve sosyal gelişimi için üretim yapan ve katma değer yaratan yatırımcıları bölgemize kazandırmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bölgemiz artık dışarı göç veren değil, bu gibi istihdam imkanlarının arttırılması ile tersine göç alan bir şehir olacaktır.’ dedi Oktay ZERRİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.