BAFRA OSB DOĞAL GAZA KAVUŞACAK

BAFRA OSB DOĞAL GAZA KAVUŞACAK
AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı önemli açıklamalarda bulundu.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Eğitime çok önem veriyoruz. Şu anda Samsunumuzun 10 ilçesinde Kısa adı YİKOB olan ve Valimize bağlı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının takip ettiği okul inşaatlarımız devam etmektedir.  Arasında Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da desteklerinin bulunduğu 382 derslikli 19 okul, 10 atölye, okullarımız için 2 spor salonu, 1 öğrenci, yurdu, 1100 kişilik 5 pansiyon, 1 yemek ve 1 tanede konser salonu yapılmaktadır. Eğitime yapılan her yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu yatırımlar kesintisiz devam edecektir.

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamalarına şöyle devam etti” Bafra Çetinkaya yolu üzerindeki hastane inşaatının depreme dayanıklılık çalışmalarını yaptırdık.  Ne yazık ki Hastane inşaatının depreme dayanıklı olmadığı ve kullanım için güçlendirme çalışmalarının yapılması gerektiği görüldü. Bafra’nın nasırlaşmış bir konusu olan bu İnşaatın yada inşaat alanın İlçemize en faydalı olacak şekilde değerlendirilmesi ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz.  Burayı değerlendirmek ve bu konuyu tamamen çözmek için birçok kurumla görüşmelerimiz devam etmektedir. Milletvekili seçildiğim ilk günden itibaren önem verdiğim ve yoğunlaştığım konulardan biridir. İnşallah bir sonuç alacağız. Gelişmeleri hemşerilerimle paylaşacağım.”

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle tamamladı:”  Organize Sanayi Bölgeleri için doğalgazın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Türkiye'de tüketilen doğalgazın yaklaşık 4'te biri sanayide kullanılmıştır. Sanayide en fazla doğalgaz tüketimi de Organize Sanayi Bölgelerinde gerçekleşmiştir. Bafra Karma ve medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz arzı içinde gerekli girişimlerde bulunduk. Çalışmalarımız devam etmektedir. Bafra İlçemiz için önem arz eden yeni kurulacak OSB’lerle ilgili çalışmaları da yakından takip ediyoruz.  Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi  için çalışmalar tamamlandı. Kalkınma Bakanlığı 2017 Yatırım Programında yer alan Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB için Bafra’daki çalışmalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının listeyi yayınlaması ile başladı. Öncelikle proje, alt yapı ve ardından ihale süreci ile sonuçlanacak. Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesinin Yatırım Programına alınması Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız tarafından imzalanarak Kalkınma Bakanlığımıza gönderildi. Kalkınma Bakanlığının Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapacağı çalışmalar sonrası 2017 Kalkınma Bakanlığı Yatırım Programına eklenmesini sağlayacağız. Sera OSB ile ilgili müjdeyi de inşallah hemşerilerimize vereceğiz. Bafra Karma ve Medikal OSB ilçemizde işsizliği azaltmada lokomotif bir görev yapacaktır. Bu konuda başta Valimiz, Bafra Belediye Başkanımız, mülkü idare amirlerimiz,  Bafra TSO, Bafra Ziraat Odası ve Ticaret borsamız başkan ve yöneticilerimiz çok önemli hizmetler yapmışlardır. Bizde katkı vermeye ve destek olmaya çalışıyoruz.  ” Dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.