BAFRA MUSİKİ CEMİYETİ YENİ SEZONU AÇTI

BAFRA MUSİKİ CEMİYETİ YENİ SEZONU AÇTI
Bafra Musiki Cemiyeti 2016- 2017 Sezonu çalışmalarına başladı

Konuyla ilgili olarak Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat şunları söyledi:

" Bafra Musiki Cemiyeti koroları her yıl olduğu gibi bu yıl da Eylül ayı içersinde çalışma sezonuna başladı. Türk Halk ve Türk Sanat Müziği koroları haftada 2 gün olmak üzere devam edecek. Bu yıl daha çok konser vermek kararında olan korolar, Bafralı gençlerimizi de beklemektedir.

Bafra Belediye Konservatuarı'nın açılacağı günü sabırsızlıkla bekleyen koro elemanları çalışmalarla müzikal bilgilerini bilimsel olarak pekiştirecekleri için ayrı bir heyecan içersindedirler.

Bu yıl fotoğraf, folklor, şiir, tiyatro ve resim kulüplerimiz çalışmalarına ilaveten karikatür kulübü de oluşturularak bu alanda yetenek sahibi hemşehrilerimizi cemiyete beklemektedirler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında çeşitli etkinlikler planlayan Yönetim Kurulumuz, Bafra'daki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte görkemli kutlamalar yapmaya hazırlanıyor.

Müzik, kültürel ve sanatsal çalışmalara katılmak isteyen her yaştaki Bafralı vatandaşlarımızı cemiyetimize bekliyoruz. Enstrüman kurslarımız da öğretmenlerimiz nezaretinde verilecektir."

Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu, Koro Şefi Levent Aydın yönetiminde zengin saz ve söz kadrosuyla çeşitli türkü çalışmaları gerçekleştirdi.

Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.