BAFRA MUSİKİ CEMİYETİ 18 ARALIK KONSERİ ÖNCESİ PROVALARI...

BAFRA MUSİKİ CEMİYETİ 18 ARALIK KONSERİ ÖNCESİ PROVALARI...
Bafra Musiki Cemiyeti'nin 18 Aralık 2013 Çarşamba akşamı saat 19.30'da vereceği"Yıl Sonu Konseri"nin son provalarını sadece Bafra Haber takip etti.

Bafra Musiki Cemiyeti'n, Gazipaşa'daki Hizmet Binası'nda yapılan konser öncesi son çalışmaları oldukça tempolu ve başarılı geçti.
Provalara, Bafra Musiki Cemiyeti TSM Korosu ses ve saz sanatçılarının yanı sıra, destek vermek amacıyla Samsun Devlet Türk Müziği Korosu saz sanatçıları da katıldı.
Zengin ses ve saz ekibinin yanında bir de koroya deneyimli Koro Şefi, besteci ve Samsun Devlet Korosu Şeflerinden Bafralı Ahmet Sedat METE de eklenince, çalışmalar oldukça verimli geçti.
Provalarda, Bafra Musiki Cemiyeti'nin deneyimli solistleri ve koristleri, son derce olumlu, göze ve kulağa hoş gelen icraatlarını Koro Şefi A. Sedat METE yönetiminde başarıyla sundular.
Koro ses ve saz sanatçıları verilen çay molasında yine musiki sohbetleri yaptılar ve 18 Aralık Konseri'yle ilgili fikir alış-verişinde bulundular.
BafraMusiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, konsere saatler kala, çok başarılı provalar izlediklerini, şefleri ile birlikte koro ses ve saz sanatçılarının uyumlu çalışmalarının 18 Aralık'ta meyvesini vereceğine inandığını söyledi.
Koro Şefi,besteci A. Sedat METE ise, bu konserin, yeni sezonda kendisi açısından da ilk konser olması nedeniyle, ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını, koro arkadaşlarına güvendiğini ve başarılı bir konser olacağından emin olduğunu belirterek koro ses ve saz sanatçılarına gösterdikleri ciddiyet ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Provalarda Bafra Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Haber: Oktay ZERRİN- Bafra
_________________________

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.