BAFRA MHP'DEN 3000 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

BAFRA MHP'DEN 3000 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ
Bafra MHP İlçe Teşkilatı'nca yaklaşık 3000 kişilik bir iftar yemeği verildi. İftarda sırasıyla Bafra MHPİlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve HHP İl Teşkilatı Başkanı Ömer Süslü birer konuşma yaptılar.

Acar"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan Ramazan ayını idrak ediyoruz. Paylaşmanın, sevginin, bereketin, birlik ve beraberliğin zirve yaptığı rahmet ve mağfiret ayındayız. Birlik ve beraberliğe, en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçmekteyiz. Ramazan ayı kardeşlik, birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan ayı Kur’an-ı Kerim ayıdır. Dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimizin Doğu Türkistan’daki Çin zulmüne maruz kalan soydaşlarımızı, Filistin katliamlarına, Suriye vahşetine, Mısır ve Arakanda müslüman oldukları için zulme maruz kalan dindaşlarımızı da, buradan yad ediyoruz”dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü de yaptığı konuşmada"Ramazan ayı, dinimizce yüce ve kutsal kabul edilmiş mübarek bir aydır. Kur'an-ı Kerim Ramazan ayında inmeye başladığı için bu ay, bir anlamda Kur'an ayıdır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allaha emanet olun"dedi.

 iftar yemeğine; MHP Samsun Milletvekilleri Erhan Usta, Hüseyin Edis, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Türk Ocakları Samsun Şubesi Başkanı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Serkan Şen, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam ilçe Başkanı Ersin Kıcır, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, MHP 19 Mayıs İlçe Başkanı Murat Küçük, SP Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Memur-Sen  Bafra İlçe Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Türk Eğitim-Sen Başkanı İbrahim Akekmekci, , Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Osman Osma, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Bafra Şubesi Başkanı Ünal Bandır ve Yönetim Kurulu üyeleri, işadamları, Mesleki Oda Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları'nın temsilcileri, muhtarlar, Basın Mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

Program Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek'in yaptığı dualarla sona erdi.

Oktay ZERRİN- Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.