BAFRA ÇİFTÇİSİ ZOR DURUMDA

BAFRA ÇİFTÇİSİ ZOR DURUMDA
Kemal Zeybek; Bafra Üçpınar mahallesinde

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; taziye ziyareti için geldiği Üçpınar Mahallesi'nde, taziye sonrası mahalle sakinleri ile kahvede sohbet etti. Sıcak ortamda geçen sohbette ; özellikle çeltik fiyatlarının düşük olması sebebiyle zarar ettiklerini, ürünlerini satamadıklarını, borçlarını ödemede zorlandıklarını belirten mahalle sakinleri ülkemizin genel olarak sorunlarını da takip ettiklerini anlattılar. 

Buna mukabil Samsun milletvekili Kemal Zeybek; "Tarım’da yaşanan sıkıntıların AKP Hükümetlerinin yanlış politika, uygulamaları sonunda köylü toprağını ekemez duruma düşürülmüştür. politikalrını tekrar gözden geçirmelerini öneriyorum, böyle devam ederse topraklarımız boş kalacak, ekilmeyecek. Ülkemizin ekonomik sorunlarının yanında, siyasi, güvenlik, işsizlik sorunları gündemimizi işgal etmeye devam edecek" dedi.

Sözlerini; 
          "Bugün gelinen noktada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğe olan ihtiyacını anlatan, Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Yönetenler zaman içinde değişebilir, bireylerin değiştiği gibi Partilerde değişebilir, önemli olan; Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin varlığı, Halkımızın birliği ve mutluluğudur. Ülke ve Milletimizin çıkarları; Parti ve bireysel çıkarların üstündedir. Olaylara ilkesel bakar, yaklaşırız, makam mevki peşinde olmayız, birilerine makam ve mevki sağlanmasına, onun için yasa çıkarılmasına karşıyız" şeklinde sürdüren Zeybek, sözlerine şöyle devam etti;
       "Ülkemizin değişik bölgelerinden; farklı meslek gurupları ile sohbetlerimizde herkesimin sıkıntı içinde olduğunu görüyoruz. İnsanlarımızın geleceğe karamsar bakması, üzücü ve düşündürücüdür. Aile’de bütün bireylerin kredi kartları nedeniyle borçlu duruma düşmesi de ibret vericidir.
          Hükümetin; Üretici ve Tüketicilerin çıkarlarının dengeli bir biçimde, korunması, çözüm için gerekli tedbirler alınmalıdır". Emrah ŞAHİN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.