Bafra Belediyesin'den başarılı proje

Bafra Belediyesin'den başarılı proje
"Çalışmalarımızda engellilerimizi düşünerek hareket ediyoruz" Bafra Belediye Başkanı Ziya Şahin, "Çalışmalarımızda engellilerimizi düşünerek hareket ediyoruz." dedi.

Şahin, yaptığı açıklamada, Belediye Caddesi ve Kadı Çeşmesi istikametinde baskı beton yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Baskı beton yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini anlatan Şahin, "Bu çalışmalarımız hemşehrilerimiz tarafından takdir ediliyor. Çalışmalarımızda engellilerimizi düşünerek hareket ediyoruz. Çalışmalarımız Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel caddelerinde devam edecek ve ilçemizin pek çok yerinde bunu yaygınlaştıracağız. Kaldırım genişletmeyi kısa mesafeli ve zaten tek araç geçebilecek yerlerde yapıyoruz. Daha önce vakıf iş hanı önünde şimdi ise Kadı Çeşmesi önünde kaldırımları genişlettik." ifadelerini kullandı.

20180102_2_27876729_29429907.jpg

Şahin, şöyle konuştu:

"Buralar kısa mesafelerdir ve şimdi araç parkı olmuyor. Kaldırımları genişlettiğimiz diğer yerlerde ise 2 sıra park yapılması engelleniyor. İlçemizde 3'ü belediyemize ait 10’dan fazla otopark bulunuyor. Otopark kullanımını hep beraber yaygınlaştırmalıyız. Araçlar pahalı. Otoparklarda araçlar daha güvenli olacaktır. Bu hemşehrilerimin faydasınadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.