BAFRA BELEDİYESİ'NDEN 15. SÜNNET ŞENLİĞİ

BAFRA BELEDİYESİ'NDEN 15. SÜNNET ŞENLİĞİ
Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Belediyesi tarafından organize edilen 15 Geleneksel Sünnet Şöleni Alparslan Türkeş Parkı Belediye Sosyal Tesislerinde Samsun AK Parti Millet Vekili Avukat Orhan Kırcalı ile 60 sünnet çocuğunun ve ailelerin katılımıyla....

Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Belediyesi tarafından organize edilen 15 Geleneksel Sünnet Şöleni Alparslan Türkeş Parkı Belediye Sosyal Tesislerinde Samsun AK Parti Millet Vekili Avukat Orhan Kırcalı ile 60 sünnet çocuğunun ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sünnet Programı' nda ilk olarak Sünnet olan çocukların ve ailelerin katılımıyla Bafra Yeni Kent Meydanı' nda toplanılıp; Bafra şehir Turu Konvoyu' ndan sonra sünnet alanı olan Alparslan Türkeş Parkı Belediye Sosyal Tesisleri' ne gelindi.

Programın açılış konuşmasını yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç " burada 60' a yakın ailemizin çocuklarını Bafra Belediyesi olarak sünnet ettirmenin sevincini ve gururunu hep beraber yaşıyoruz.

 Bilindiği gibi, Ağustos ayı içinde tertip ettiğimiz ve Geleneksel hale gelen 15. Sünnet Şölenine hepiniz hoş geldiniz "diyen Başkan  Kılıç, 60 genç delikanlımız sünnet olarak erkeliğe ilk adımlarını atmış oldular.

 Onların ve ailelerin mutluluğu, bizim de mutluluğumuzdur. Onlar da bizim birer evladımız, onlara burada unutamayacakları bir eğlenceli sünnet programı yapmak istedik. Onlar bizlerin geleceği. Eğer onları bu güzel günlerinde mutlu ettiysek ne mutlu bizlere " diyerek sözlerini tamamladı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın konuşmasından sonra  kısa bir  selamlama konuşması yapan Samsun AK Parti Millet Vekili Avukat Orhan Kırcalı ise " gençlerimiz bizim geleceğimiz. Öncelikle bu anlamlı programı tertip eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

 Çünkü ,bu güzel topluluğu burada bizlerle sünnet merasiminde buluşturduğu için. Görüyorum ki hem sünnet olan evlatlarımız, hem de aileleri bu organizasyondan dolayı çok mutlu olmuşlar. Minik yavrularımız her şeyin en iyisine layıklar " dedi.

Konuşmaların ardından sırasıyla Çarşı Camisi İmam Hatibi Abdullah Arslan Kuran – ı Kerim Tilaveti okuduktan sonra İlçe Müftülüğü' nde görev yapan imamların ilahileriyle devam etti.

Kuran – Kerim Tilaveti ve ilahilerden sonra etkinlikte yer alan Bafralı sihirbaz ve illizyonist Erkin Sezgin ,İlizyon gösterileri yaparak sünnet olan çocuklara heyecanlı dakikalar yaşattı.

Erkin Sezgin' in öxzelliklehavada uçan ötülü sehpa göstrisi ilgi çekip alkış aldı.

Sünnet Programı, Samsun AK Parti Millet Vekili Avukat Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Avukat Orhan Kırcalı, Bafra CHP İlçe Başkanı vahit Perçin ve Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan’ın  Sünnet olan Sünnet Çocuklarına hediye taktim etmelerinin ardından davetlilere yemek ikramı ve hatır fotoğrafları çekimleriyle sona erdi.

Oktay ZERRİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.