BAFRA ANADOLU LİSESİNDEN MUHTEŞEM BAYRAM TÖRENİ

BAFRA ANADOLU LİSESİNDEN MUHTEŞEM BAYRAM TÖRENİ
Bafra Anadolu Lisesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, okul spor salonunda muhteşem bir programa imza atıldı

Törene İlçe Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin,İlçe milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, veliler , öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okunan şiirler ve marşlarla coşan salon, daha sonra okulun ilçe çapında düzenlemiş olduğu Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni’yle devam etti.

Sponsorluğunu Genç İş Adamları Derneği’nin yaptığı yarışmanın ödülleri olan altınları, Bafra Kaymakamı Halis Arslan  ve Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu birlikte verdiler.

Daha sonra okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu kermes stantlarının açılışı yapılarak yapılan hazırlıklardan ikramlar yapıldı. Ayrıca gençler arasında halat çekme,çuval  yarışı ve kaşıkla yumurta gezdirme oyunları oynandı.Daha sonra program sona erdi.

Oktay ZERRİN-Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.