BADMİNTON GENÇLER GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

BADMİNTON GENÇLER GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ
Samsun Okulsporları'nın 2014-2015 faaliyetleri arasında yer alan Badminton Gençler Grup Müsabakaları Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu' nda oynanan final müsabakalarıyla sona erdi.

17-19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılan Okulsporları Badminton Gençler Grup müsabakaları bay ve bayan kategorilerinde oynandı. Final Grubuna kızlarda Sinop Durağan Anadolu Lisesi, Samsun Atakum Onur Ateş Anadolu Lisesi, Trabzon Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Anakara Elmadağ Anadolu Lisesi, erkeklerde Ankara Elmadağ Anadolu Lisesi, Samsun Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi, Sinop Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaldılar.

ÖDÜLLER DAĞITILDI
Oldukça çekişmeli oynanan müsabakalar neticesinde kızlarda birinciliği Ankara Elmadağ Anadolu Lisesi, ikinciliği Samsun Atakum Onur Ateş Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Sinop Durağan Anadolu Lisesi, dördüncülüğü Trabzon Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde ederken, erkeklerde birinciliği Ankara Elmadağ Anadolu Lisesi, ikinciliği Samsun Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Ordu Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dördüncülüğü Sinop Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde etti. Dereceye giren ilk iki takım 8-12 Nisan 2015 tarihleri arasında, Erzincan' da Okullararası Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacak. Grup Finalinde ilk dörde giren takımlara madalya ve kupalarını Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Tekkeköy İlçe Spor Müdürü Ziya Aydın, Badminton Başhakemi Ziya Söyler verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.