BABASINI ÖLDÜRDÜ

BABASINI ÖLDÜRDÜ
Tartıştığı babasını av tüfeği ile öldürdü
KAYSERİ’de 41 yaşındaki Kenan Seheryeli, kendisine küfür ettiği öne sürülen babası 76 yaşındaki Sefa Seheryeli'ni av tüfeği ile ateş ederek öldürdü.
Kenan Seheryeli dün gece, merkez Meligazi ilçesi Tavlusun Mahallesi’nde yalnız yaşayan babasının evine gitti. Baba Sefa Seheryeli ile oğlu henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine iddiaya göre, baba oğluna hakaret ve küfür etti. Kenan Seheryeli de av tüfeği ile babasının göğsüne iki el ateş etti.

Silah sesini duyan komşular, durumu polis ekiplerine bildirdi. Gelen görevliler, Sefa Seheryeli'ni yerde kanlar içinde buldu. 112 Acil sağlık ekipleri talihsiz adamın öldüğünü belirledi. 

Olaydan sonra kaçan Kenan Seheryeli, polis tarafından yakalandı. Polis ve Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemelerinin ardından baba Sefa Seheryeli'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, otopsinin ardından Sefa Seheryeli'nin cenazesine yakınları sahip çıkmadı.

ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

Kayseri’de tartıştığı babasını av tüfeği ile öldürmekten gözaltındaki Kenan Seheryeli, Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından Adli Tabipliğe sağlık kontrolüne getirildi. Daha sonra cinayet zanlısı, nöbetçi mahkemeye çıkartılmak üzere adliyeye götürüldü.

TUTUKLANDI

Kayseri’de tartıştığı babasını av tüfeği ile öldüren Kenan Seheryeli, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.