BABALARIN HUZURU İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

BABALARIN HUZURU İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, babalar gününü kutladı. Babaların, karşılıksız sevgi ile çocukları için kol kanat geren ve her durumda onların yanında olan esas kahramanlar olduğunu dile getiren Akcagöz, " Babalar gününü, en içten duygularımla kutluyorum.

Babalarımızın yüzü güldüğü zaman biliyoruz ki çocukların yüzü de gülecektir. Anne ve baba, ailenin temeli olmakla, aslında devleti de oluşturan sosyolojik örgünün temellerini oluşturur. Tüm babalarımıza, sıkıntısız günler diliyorum. Babaların sıkıntısız olması, mutlu olması, elbette yaşanılan ülkenin huzurlu ve mutlu olmasıyla alakalıdır. Ülke huzurlu değilse, toplumun derinine kavga tohumları nüfuz etmişse, o coğrafyada huzurdan eser kalmamış demektir ki, babalar üzgün, çocuklar babalardan daha üzgün olacak demektir. Siyaset kurumunun amacı da toplumda huzuru sağlamak olmalıdır. Kavga, niza, bizden uzak olsun, tüm Türkiye için babalarımız için huzur ve aydınlık bir gelecek diliyorum." dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, adalet talebi ile yollara düştüğünü hatırlatan Tufan Akcagöz, " Sayın Genel Başkanımız, çok çetin bir yola çıktı. Bu yolda onun yanındayız. Bugün, onun da günü. Tek bir kişi için değil, ülkede yaşayan herkes için adalet talebiyle çıktığı bu yolda kendisinin yanındayız. Babalar gününü kutluyoruz. Cezaevlerinde, adalet bekleyen insanların bir gün mutlaka bekledikleri günün geleceğine olan inancımız tamdır. Bunun için çabalıyoruz, çalışıyoruz. Güzel günler göreceğiz çocuklar derken, bunu inanın yüksek bir inançla söylüyoruz. Evet, güzel günler göreceğiz. Güneşli günler göreceğiz. Motorları maviliklere süreceğiz. İnsanların geleceğe güvenle bakabildiği bir Türkiye özlüyoruz. Böyle bir Türkiye mümkün. Kimsenin ötelenmediği, fikirleri nedeniyle baskı görmediği bir ülkeyi var etmek, bizim ellerimizde. Bu günün siyasi iktidarı, güç zehirlenmesi içinde toplumu varsın kutuplara ayırsın, yarın mutlaka aydınlık olacak. Mutlu bir toplum ortaya çıkarmak, özveri ve yürek ister. Bu yürek, Anadolu toprağında var. Huzur düşmanlarının en büyük çekincesi de işte bu mayanın varlığını bilmelerinden kaynaklanıyor. Baba kavramı, her ne kadar biyolojik bir tanım gibi görünse de, babalık tarih önünde kendi halkına babalık, önderlik etmiş insanların da sıfatlarından biridir. Bu anlamlı günde, bu nedenle, milletine babalık etmiş ve onun kurtuluşunu sağlamış Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü de saygı ve minnetle anıyorum. Büyük Gazi, gözlerini yumduğu zaman, 'Millet babasını kaybetti' diyenler, yanlış düşünmüyorlardı. Bu duygular içerisinde, benim bu günlere gelmem için elinden gelen fedakarlığı gösteren ve hala biliyorum ki yaptığım her güzel işte arkamda olan, bana sahip çıkan babama ve tüm babalarımıza mutluluklar ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Ebediyete intikal etmiş babalarımızın ruhu şâd olsun. " diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.