BABALAR GÜNÜ HEDİYENİZ HAZIR

BABALAR GÜNÜ HEDİYENİZ HAZIR
Lovelet Outlet AVM Bu babalar gününde babaları hem eğlendirecek hem yüzünü güldürecek

Lovelet AVM Babalar gününe özel oluşturulan Labirent Oyunu ile sevgili babalara birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. Her 50 TL Alışverişte bir kez oyuna katılma hakkı bulunan babalar labirent ’te bulunan üç çıkıştan birinden 1 dakika ’da çıkması gerekiyor her çıkışta farklı hediyelerin bulunduğu etkinlikte babalar eğlenirken kazanacak.

Babalar Gününe özel etkinlikler bu kadarla sınırlı kalmıyor her çocuk için babası bir süper kahramandır. Lovelet Alışveriş Merkezinin içine konumlandırılan pano ile çocuklar babalarıyla bir süper kahraman gibi fotoğraf çekinerek o özel anı ölümsüzleştirecekler ve her çocuk kendi hazırladığı En Mutlu Diploma ’yı babasına vererek babalarına olan duygularını diledikleri gibi yazabilecekler.

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi yaptığı etkinlikler ile Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya, kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet siz değerli ziyaretçilerini bekliyor.

        

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.