Baba ve Oğlunu Öldüren Sanığa 41 Yıl Hapis

Baba ve Oğlunu Öldüren Sanığa 41 Yıl Hapis
Kastamonu'da, tarla sınırı yüzünden çıkan kavgada baba ve oğlunu tabanca ile ateş ederek öldüren Mehmet Ali Varışlı, 41 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Kastamonu'da, tarla sınırı yüzünden çıkan kavgada baba ve oğlunu tabanca ile ateş ederek öldüren 60 yaşındaki Mehmet Ali Varışlı 41 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Geçen 30 Mart'ta, Taşköprü İlçesi'ne bağlı Ortaköy Köyü'nde meydana gelen olayda Mehmet Ali Varışlı, tarla sınırı yüzünden çıkan tartışmada Mehmet Emin Somutoğlu ile oğlu Mutlu Somutoğlu'nu tabanca ile öldürdü. Çifte cinayetin ardından tutuklanan Mehmet Ali Varışlı, Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına, cezaevinde telekonferans sistemiyle katıldı. Son sözü sorulan Mehmet Ali Varışlı, "Tarlanın sınırı konusunda tartıştık. Başıma aldığım darbe ile silahıma davrandım, ondan sonrasını hatırlamıyorum, pişmanım" dedi.

Sanık Mehmet Ali Varışlı'ya, Mehmet Emin Somutoğlu'nu öldürmekten verilen ömür boyu hapis cezası, olayda ağır tahrik bulunması ve duruşmalardaki iyi hali nedeniyle 15 yıla indirildi. Mutlu Somutoğlu'nu öldürmekten 25 yıl, ruhsatsız silah taşımaktan da 1 yıl hapis verilen sanık, toplam 41 yıl hapis cezasına çarptırıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.