"Baba, Hayat tecrübeleriyle yol göstericidir."

"Baba, Hayat tecrübeleriyle yol göstericidir."
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Babalar günü dolayısıyla yayınladığı mesajında,  hayatın zorlukları karşısında aile için her türlü fedakarlığı üstlenen  ailenin temel direği babaların bu özel gününü kutladı.

 Baba yüreğinin zorluklara karşı sığınılacak bir liman olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan Tok,  Hayatın zorlukları karşısında güvenli bir liman olarak şefkatli kollarına sığındığımız tüm babaların bu özel günü kutlarım dedi.

 

Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın sembolü olan babaların hayat tecrübeleri ile evlatlarına iyi bir rehber olduğunu kaydeden Başkan Tok, " Aileleri için her türlü fedakarlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, onların mutluluğunu kendi mutlulukları sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar. Üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Genç yaşta babasını kaybetmiş birisi olarak bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize, şehit çocuklarımıza sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı şefkatli ve merhamet sahibi olan, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan, tüm babaların “Babalar Günü’nü” kutluyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum." diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.