Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

B A Y R A Ğ I M I Z

Kader değişmez. Kaderin TÜRK MİLLETİNE yüklediği izzet ve şeref elbetteki tesadüfi değildir. Bayrak tercihinde göklerde silinmesi imkansız AY ve YILDIZ ın varlığı insan eli ile yok edilmesi imkansız simgeler iken, Türk milletinin insanlık tarihindeki rölü de aynıdır. SEÇİLMİŞLİK . Arapların, Çinliler ile yaptığı savaşta, Müslüman Araplar safında yer alarak ilk Müslümanlarla tanışmak şerefine eren TÜRKLER , TALAS savaşıyla İSLAM’i tebliğleri duymuşlardır. Kendi örf ve gelenekleri ile, birebir uyuştuğunu gördükleri İSLAMİYETİ hiçbir baskı görmeden kabul ederek MÜSLÜMAN olan TÜRK,ler İLAHİ KELİMETULLAH için bir uçtan bir uca. Kıtaları kad ederek AKINCILAR-ALP ERENLER- olarak hayatlarını at üstünden inmeden, mal, mülk, servet sevdasına düşmeden, ŞEHADET için savaşan erler olmuşlardır. Bu çoşkuyu 1071 de MALAZGİRT’te ALP ARSLAN’ın KEFENİNİ GİYEREK KAFİR ORDULARI ile olan savaşında en önde safta göğüs gögüse savaşarak, düşmanın sayı ve silah üstünlüğüne rağmen mağlup etmesi, elbette ki kaderin cizgidiği bir yol idi.

Sayın ALİYA İZZETBEGOVİÇ’in tespiti ile, GÖK YÜZÜNDE HİLALİ ve YILDIZI bir araya getirip, TÜRK MİLLETİNE bunu bayrak olarak nasip eden irade, Yüce YARATAN ALLAH ZAFERİDE NASİP ETMİŞTİR.

Günümüzdeki her türlü oyun ve entrikayla ülkemize bölmek isteyen Küfür ehlinin yaptıklarının hepsinin boşa çıkması, GÖKLERDEKİ İRADENİN KADERİMİZ üzerindeki tecellisidir.

Dünya yeni bir DOĞUŞU beklemektedir. İKİ MİLYARA yakın İSLAM ALEMİ , bir o kadarda HAÇLI VE SİYONİSTLERİN baskısındaki milletler ile PUTPERESTLERİN ZÜLMÜ altındaki Müslümanlar, bu yeni doğuşu beklemektedir. HİLAFET GELMELİ – İSLAM ALEMİ BU SANCAK ALTINDA TOPLANMALIDIR. Hilafet hakkı TÜRKİYEDEDİR. Halife’de BAŞKANIMIZ OLMALIDIR. İSLAM’ın GÜR SEDASI, İSLAM’ın HAK ve ADALET ÜZRE olan ADALETİ kurtuluşların reçetesi olmalıdır.

Siyonist vc Haçlıların entrikaları ve gölge oyunları onlara fayda veremeyecektir. Hazreti Musa karşısındaki Firavunu topal bir Sivri sinekle mağlup eden, Suya gark edip ordusunu yok eden ALLAH , elbetteki bu devirdede FİRAVUNLUK RÖLÜNÜ ÜSTLENENLERİ YOK EDİP MAHVEDECEKTİR. HAK GALİP GELİP, BATIL  YOK OLACAKTIR.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR