"AZİZ MİLLETİMİZ CEVABI 31 MART'TA VERECEKTİR"

"AZİZ MİLLETİMİZ CEVABI 31 MART'TA VERECEKTİR"
İlkadım Kılıçdede Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Tevazu, samimiyet ve gayret boşa söylenmiş sözler asla değildir. Girmediğimiz gönül, çalmadığımız kapı kalmadan yolumuza devam ediyoruz." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım İlçesi'nde gerçekleştirdiği programlarda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları için destek istedi. 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sabah İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 555 Genç Başkanıyla Buluşuyor Programında gençlerle buluşan Milletvekili Köktaş, Kılıçdede Mahallesi Cumhururiyet Caddesi'nde ise esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Köktaş, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları için de destek istedi.
Her platformda 31 Mart seçiminin öneminden söz ettiklerini dile getiren Milletvekili Köktaş, "Bu seçim bir beka meselesi haline gelmiştir. Devlet düşmanlarına yeşil ışık yakan, onlarla dirsek teması içinde olanlar, kirli ittifaklar kuranlar bunu anlayamazlar. 31 Mart seçimi hem Türkiye'nin bekası meselesindeki tereddütleri ve bir takım yanlışlıkları düzeltecek hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin daha da oturmasına vesile olacaktır. Onun için AK Kadrolar canla başla, gayretle çalışıyor. Heyecanını, coşkusunu sahaya yansıtıyor. Girmediğimiz gönül, çalmadığımız kapı kalmadan yolumuza devam ediyoruz. Bizim en temel özelliğimiz bu, milletin gönlünde taht kurmayı başarmamızdır. Tevazu, samimiyet ve gayret boşa söylenmiş sözler asla değildir. Bu seçim milyonlarca Müslümanın da sonucunu beklediği bir seçimdir. Çünkü onların yanında her zaman Türkiye var, var olmayada devam edecek inşallah. Bunun için aziz milletimiz bu meseleyi en güzel şekilde anlıyor ve cevabını da sandıklarda 31 Mart'ta verecektir."

koktas-(2).jpeg koktas-(3).jpegkoktas-(4).jpeg koktas-(5).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.