AYVACIK'TA DEVİR TESLİM TÖRENİ

AYVACIK'TA DEVİR TESLİM TÖRENİ
Cumhur İttifakı'nın Ak Parti Ayvacık Belediye Başkan adayı olarak girdiği 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan Halil Kalaycı, Meclis Üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Cumhur İttifakının Ak Parti Belediye Başkan adayı olarak girdiği 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan Halil Kalaycı Meclis Üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulundan mazbatalarını aldıktan sonra Ak Parti İlçe Başkanlığına gelerek burada basın açıklamasında bulunduktan sonra Belediye Başkanlığında devir teslim törenini gerçekleştirdiler. Düzenlenen törene Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile İl Yönetimi, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ile İl Yönetimi, Belediye Başkanı Halil Kalaycı, bir önceki Belediye Başkanı Mustafa Belur, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Baykeser, Ak Parti İlçe Başkanı Sertaç Can ile Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Sn. Ali Duman ile Yönetimi, eski ve yeni Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, Belediye personelive çok sayıda partili partisiz vatandaşlar katıldı. 2009-2019 yılları arasında İlçede Belediye Başkanlığı görevini icra eden Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Belur bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade edip yeni dönemde bu onurlu görevi Belediye Başkanı Halil Kalaycı’ya devrederek görevinde başarılar diledi.

img-2472.JPG

Görevi devralan Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı teşekkür konuşması yaparak “ Mustafa Başkanıma bugüne kadar İlçemize yaptığı hizmetler ve İlçemize kattığı değerler için sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında kendisine güzellikler diliyorum. Elbette ki bu bir bayrak yarışı, bayrağı devraldık. Rabbimin bize güç verdiği, sizlerin de bize güvendiği sürece hizmetlere devam edeceğiz. İlçemizde hiç kimsenin kırılmadığı ve birbirimizin yüzüne bakabileceğimiz Cumhur İttifakına yakışır bir seçim dönemi yaşadık. Bunun için herkese teşekkür ediyorum. Bize düşen görev bugünden sonra seçimi kazananın Ayvacık olduğunu ispatlamaktır. Sizlerin verdiği güç sayesinde bize duyduğunuz güvene layık olacağız. Herkesin bize yol göstereceği, yardım edeceği, Ayvacık halkımızın da sürekli bizimle birlikte olacağı, herkesin mutlu ve huzurlu yaşayacağı bir Ayvacık’ı inşallah hep beraber yaratacağız. Hepinize teşekkür ediyor dualarınızı bekliyorum. Seçim sürecinde Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Parti yöneticilerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, MHP İlçe Teşkilatımız, meclis üyesi adaylarımız ile birlikte Cumhur İttifakına yakışır bir duruşla el ele, gönül gönüle vererek bir ve beraber olduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca gittiğimiz her yerde bizleri canı gönülden bağrına basan ağırlayan destekleriyle bize büyük bir teveccühte bulunarak, bu önemli makama layık gören çok değerli halkımıza, Belediye Başkanlığı seçiminde birlikte yarıştığımız diğer partilerin adaylarına teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren bize oy veren, vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağım. Hiç kimseye ayrım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet edeceğiz.” Dedi.

img-2466.JPG

Devir teslim töreninde  Mustafa Belur Belediyenin resmi mührünü yeni Belediye Başkanı Halil Kalaycı’ya teslim edip Belediye Başkanlığı rozetini takarak, Belediyenin anahtarını temsilen plaket takdim etti. Ayvacık  Belediye Başkanı Halil Kalaycı törenin ardından makamında tebrikleri kabul ederek belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.