AYŞE ARMAN’DAN ANNELİK NOTLARI

AYŞE ARMAN’DAN ANNELİK NOTLARI
Yazılarıyla yıllardır ilgiyle takip edilen ve okunan gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman, Samsun Piazza Anneler Günü etkinlikleri kapsamında bu kez ‘anne’ kimliğiyle sevenleriyle buluşuyor.

Samsun’da yaşamdan keyif alanların buluşma noktası olan Piazza Alışveriş Merkezi, ‘Anneler Günü’nü çok özel bir isimle kutluyor. Gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da Piazza’da “Çocuk da yaparım kariyer de” konulu söyleşiyle sevenleriyle buluşuyor.

Arman’ın valizinden çıkan annelik notları…

Gündemin en çok takip edilen yazarlarından Ayşe Arman, gazetecilik kimliğinin dışında bu kez anne rolüyle okurları ile buluşacak. Samsun Piazza’nın Anneler Günü etkinlikleri kapsamında annelerle bir araya gelecek Ayşe Arman, valiziyle geleceği sahnede annelere kendi hayatından da örnekler vererek, kadının gücü, çalışan anne olmak, annelik ve kariyer gibi konularda farklı bir bakış açısı sunacak. Kırmızı bir bavulla söyleşisine başlayacak Ayşe Arman, bavulun içinden bir kavanoz pirinç, elbise, ayakkabı boyası, kızı Alya’nın ödevleri ve kitaplarını çıkararak annelere kariyer ve anneliği bir arada yürütmenin sırlarını verecek.

Samsunlu hayranlarıyla buluşacak olan ünlü gazeteci, söyleşi etkinliğinden sonra düzenlenen imza günü etkinliğinde sevenleri için imza da dağıtacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.