‘’AYRIŞMALARA TARAF OLUNMAMALI’’

‘’AYRIŞMALARA TARAF OLUNMAMALI’’
Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Abdulvahap Bilen düzenledikleri Gençlik Buluşması ve Kahvaltı Programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yemen Krizinden, Manevi Tahribata kadar birçok konuya değinen Bilen, ülkemizde ve İslam âleminde yaşanan bütün sıkıntıların sebebinin Siyonizm olduğunu belirterek, Müslüman ülkelerin bu oyunlara alet olmamaları gerektiğini belirtti.

Yemen Krizinin Mezhep savaşlarının fitili olabileceğini dile getiren Bilen, ‘’Türkiye’ye düşen Suriye politikalarındaki hatalara düşmemek ve barıştırıcı, birleştirici tarafsız bir rol üstlenmektir, diğer ülkelere de düşen Mezhepsel farklılıkları düşmanlığa bir sebep olarak görmemektir. Tabi bu arada söyle bir durumda hasıl oluyor, biz bu hakikatleri söylerken Şialaştınız, Esatçı oldunuz, İrancı oldunuz, diyorlar. Ne alakası var. Ehlisünnet kaidesini ortaya koyuyoruz biz.’’diye söyledi.

BU DEVLET SİZİN PARTİNİZDEN DAHA DEĞERLİ

STK’ların Gençlik Hareketleri temsilcilerinin katıldığı programda konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Abdulvahap Bilen konuşmasının büyük bir kısmını ise Manevi Tahribata ayırdı. Gençlerin Milli ve Manevi değerlerden yoksun olarak, batı kültürünün etkisi altında yetiştirildiğini vurgulayarak, ‘’ Bugün Türkiye’de komşuluk, kardeşlik, dostluk ilişkileri yok. Öğretmen, öğrenci ilişkileri ne halde? Bunları konuşacağımıza iktidar partisinin iki mensubunun laf dalaşlarıyla oyalanıyoruz, Partisinin menfaatleri için 8 Haziranda konuşacakmış, bu devletin menfaatleri ne olacak? Açık ve net kimse kusura bakmasın bu devlet sizin partinizden daha değerlidir.’’diye konuştu.

BİZ NE YAPACAĞIZ

Konuşmasını kendilerinin iş başına geldiklerinde ne yapacaklarıyla sürdüren Bilen, Kırk seneyi aşkın bir süredir, siyasi yaşantısı içerisinde Milli Görüş’ün rotasını hiç şaşırmadığını ve Yeniden Büyük Türkiye, Yeniden Güçlü Türkiye, Yeni Bir Dünya hedef ve ideallerine emin adımlarla yürüdüklerini belirterek ‘’Biz olsak ne olacak? Sorusunu şu şekilde yanıtladı; ‘’Türkiye uydu değil, lider ülke olacak, Ayrıştıran, kutuplaştıran değil, bileştiren, İslam Birliğini tesis eden, Manevi kalkınmaya ehemmiyet veren, ahlaklı ve maneviyatlı bir gençlik yetiştiren, Müstemleke tipi kalkınan değil, hızlı, suratlı, yayın, Milli ve Ağır sanayi ile üreterek kalkınan bir Türkiye olacak.’’ Dedi.

Bilen, konuşmasını Kahvaltı programlarına iştirak eden sivil toplum kuruluşlarının gençlik temsilcilerine teşekkür ederek bitirdi.

Programa Saadet Partisi Samsun İl Başkan Yrd. Dursun Ağca, AGD Ünüversite Komisyon Bölge Başkanı Tibyan Dirik, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı H. Kürşat Geze, Ensar Vakfı Öğrenci Yurtları Genel Müdürü İsa Bozçelik ve birçok teşkilat mensubu katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.