Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, hiçbir sorumluluk taşımayan muhalefetin hesapsız kitapsız vaatlerine halkın inanmadığını söyledi. Kurt, “ AK Parti 13 yıldır sizlere ne söz verdi de yapmadı” dedi.

Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti ilçe başkanı Bülent Yüksel, KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz ve çok sayıda davetli ile birlikte Atatürk’ün Havza’ya giderken kullanıp Kavak’tan geçtiği Atayolu’ndaki kutlama törenlerine katıldı.

 

Kurt, Kavak’tan sonra Havza ilçesine geçerek 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Festivali’ne katıldı. Burada at yarışlarını ve cirit oyununu izleyen Kurt, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Kurt, “ Dünyanın hiçbir ülkesinde 3 dönem iktidar olup ta 4. dönem için yüzü ak başı dik halktan oy isteyip iktidar için de kesin favori gösterilen parti yoktur. Vatandaş insanların kara kaşına kara gözüne bakıp ta oy vermiyor. AK Parti bundan önce iktidarda bulunduğu 3 dönemde öyle hizmetler etmiş vatandaşın gözünde o kadar büyük kredi çekmiş ki 4. dönemde de rakipsiz kitidara yürüyor. AK Parti bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine geitirdi. Ulaşımda, sağlıkta, spor tesislerinde, askeri uçaklar helikopterler tanklar alanında yaptıkları orda.a Milli aşımızı yapıyoruz. Bunları gören vatandaşımız da yine tercihini bizden yana kullanıyor” dedi.

 

Hasan Basri Kurt vatandaşlardan da hangi partiye oy verirlerse versinler mutlaka sandığa gidip demokratik haklarını kullanmalarını istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum