'AYIN PERSONELLERİ' BELİRLENDİ

'AYIN PERSONELLERİ' BELİRLENDİ
İlkadım Kaymakamlığı'nda ayın personelleri belirlendi

Samsun İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlçe Nüfus Müdürlüğü hizmetlerinde üstün performans göstererek ayın personeli seçilen çalışanları ödüllendirdi. 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununda yapılan değişiklikle T.C. nüfus cüzdanlarının T.C. kimlik kartları ile değiştirilmesine 02/01/2017 tarihinden itibaren tüm illerde başlanmıştı.
 
Yeni yıl itibariyle ülke genelinde T.C. nüfus cüzdanlarının değişiminin başlaması ve İlçe Nüfus Müdürlüğü personelinin de bu konuda Ocak ayında göstermiş oldukları üstün gayret, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı İbrahim Gökdemir, İbrahim Güven ve Ahmet Söylevi’ye 'Ayın Personeli' belgeleri İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz tarafından verildi.
Atlamaz; “Bu vesileyle öncelikle İlçemiz tüm kurumlarında müdürlerimizden çalışan personelimize kadar herkesin özenli çalışmalarını takdir ettiğimizi, çok verimli çalışmalara imza atıldığını ifade etmek isterim.Ülkemiz genelinde T.C. nüfus cüzdanlarının değişim işlemlerinin başlamasıyla Nüfus Müdürlükleri vatandaşlarımızca yoğun ilgi gördü. İlkadım İlçemiz nüfusunun fazla olması ve merkez ilçe olması hasediyle ilçe dışından da gelen halkımızın başvuruları ile Nüfus Müdürlüğümüz yoğun mesaisine devam ediyor.İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün yaptığı ve uyguladığı planlı çalışmalar sayesinde yoğunluğa sebep vermeden, hiçbir aksaklık yaşamadan vatandaşlarımızın iş ve işlemleri sürdürülmektedir.
Başta İlçe Nüfus Müdürü Hakkı KURUCUOĞLU olmak üzere tüm Nüfus Müdürlüğü çalışanlarımıza tekrar teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.

İlçe Nüfus Müdürü Hakkı Kurucuoğlu ise konuşmasında; “Nüfus Müdürlüğümüz, çalışanları motive etmek ve hizmet kalitesini artırmak için ‘Ayın Personeli‘ uygulaması yapıyoruz.
 
Bu bağlamda Ocak ayı içerisinde Nüfus Müdürlüğümüz personellerinden Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni İbrahim GÖKDEMİR 875 adet, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni İbrahim GÜVEN 748 adet, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Ahmet SÖYLEVİ 697 adet Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı başvurusu alarak mesleğinin vermiş olduğu görev ve sorumluluk bilinci ile hareket etmesi, mesai arkadaşlarına örnek teşkil etmesi ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı başvurusu alınmasında hızlı ve etkin bir şekilde katkı sağlanmasından dolayı 2017 yılı Ocak ayı “Ayın Personeli” seçildi.” dedi.
 
Makam da gerçekleşen belgelerin verilmesi törenine İlçe Yazı İşleri Müdürü Cemal Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Hayri Ertan, Mal Müdürü Hikmet Karaca, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Esat Bayrakçı ve Nüfus Müdürlüğü personeli katıldı. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.