Avrupa'nın tutumuna karşı Güçlü "EVET''

Avrupa'nın tutumuna karşı Güçlü "EVET''
Türkiye'nin Dünya siyasetine yön veren bir lidere sahip olduğunu söyleyen Başkan Tok, " Avrupa'yı titreten bir Türkiye var. Dünya siyasetine yön veren liderimiz var. Bölgede Güçlü bir Türkiye istemeyen Avrupa'ya karşı Güçlü bir 'EVET' demeliyiz." dedi.

16 Nisan'da yapılacak Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı seçim sistemini içeren referandum seçimi çalışmaları kapsamında İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Kadifekale Mahallesi Mahalle Muhtarı Güven Akan ve AK Parti İlkadım Teşkilatı mensuplarının katıldığı buluşmada Başkan Tok, “Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhuriyet Sistemi” hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.  

NEDEN 'EVET' DENİLMESİ GEREKTİĞİNİ ANLATTI

 

Kadifekale Mahalle sakinlerine madde madde neden 'Evet' demeliyiz diye anlatan Başkan Tok, " 16 Nisan da Evet oyu kullanarak Ülkemiz için tarihi bir görev yapmış olmanın gururunu yaşayacağız. Hükümet icraat yapacak, meclis kanun yapacak ve hükümeti denetleyecek. Meclis ve hükümet gerçek anlamda ayrılmış olacak. Meclis ve hükümeti, her ikisini de millet seçecek ve denetleyecek." dedi.

 

"AVRUPA GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTEMİYOR"

 

"Avrupa’nın da siyaseti artık Türkiye’den belirleniyor" diyen Başkan Tok, " Batı güçlü bir Türkiye istemiyor. Bunu da Hollanda İsviçre ve Almanya’da yapılan çirkin saldırılar bunun ispatı. Bu yüzden 16 Nisan referandum seçimi Türkiye için çok önemli” diye konuştu.

 

"GÜÇLÜ YÖNETİM GÜÇLÜ TÜRKİYE"

 

Yeni sistemle Güçlü hükümet yapısıyla, Türkiye'nin bölgesinde ve küresel siyasette daha etkili bir konuma geleceğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Daha güçlü Türkiye ile bölgede daha etkin hale geleceğiz. Uluslararası sorunların çözümünde söz ve hak sahibi olmak konusunda elimiz güçlenecek . Öncü ülke olma hedefimiz, yeni yönetim sistemimizle birlikte daha kısa sürede gerçekleşecek.Em önemlisi sorun çözen, güçlü bir ülke olarak bölgede etkinliğimiz artacak” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.