AVANTAJIMIZI KORUMAK İSTİYORUZ

AVANTAJIMIZI KORUMAK İSTİYORUZ
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu Göztepe karşılaşması öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tutu Göztepe-Samsunspor karşılaşmasının pazar gününe alınmasıyla ilgili müracaat ettiklerini ve bu taleplerine olumlu cevap aldıklarını belirtti.

DEMİRÖREN'E TEŞEKKÜR 
Samsunspor Başkanı Erku Tutu Göztepe-Samsunspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlıların Başkanı Tutu,"Ligin son iki haftası gerçekten çok kritik. Bu iki haftalık süreçte ligin alt ve üst sıralamalarda yer alan takımlarım aynı gün ve saatde maçlarını oynaması için Tff'ye talepte bulunduk. Sağolsun onlarda bu talebi geri çevirmediler ve ligin son iki haftasında oynanılacak karşılaşmaları aynı gün ve saate aldılar. Başta sayın Yıldırım Demirören ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum."

PUAN YADA PUANLARLA DÖNECEĞİZ 
"Ligin ikinci yarısında yeni bir takım oluşturduk ve gerçekten öz verili bir şekilde kazanma arzusu üst düzey olan bir takımımız var. Bunu da Giresunspor karşısında en iyi şekilde bir kez daha görmüş olduk. Zor da olsa hak ettiğimiz bir sonuçla sahadan ayrıldık. İnşallah Göztepe karşısında da sahadan iyi bir netice ile ayrılarak ligdeki avantajımızı koruyacağız. Bizler yönetim olarak Teknik kadro ve takımımıxa güveniyoruz. Bir çok taraftarımız takımımozo destekleyecek. Umut ediyorumki bu deplasmandan da anlımızın akkıyla evimize güzel bir netice ile döneceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.