AVANTAJ DEZ AVANTAJ

Sevgili okurlarım Manisa FK oynayacağımız maça kadar Yılport Samsunspor olarak 3 maç içeride 2 maç dışarıda oynamanın AVANTAJINI  kullanıp maçlarımızı kazanmalıyız.

Rakibimiz olan Manisa FK, bizim maça kadar 3 deplasman maçı oynayıp 2 iç saha maçına çıkacak olması onlar için  DEZAVANTAJ olacaktır. Nasıl sonuçlar alacak merakla bekleyip göreceğiz.

Ben inanıyorum ki bu maçlar sonunda rakibimiz puan kaybedecektir. Bu yazımı lütfen bir kenara not edin. Ama bir gerçek var doğrudur ve katılıyorum maçlar sahada kazanılır veya kaybedilir. Her iki takım için berberliğin  bile yenilgi sayılacağı bir  2'nci devre maçlarına çıkacağız.


Fakat baktığımızda son haftalarda Manisa FK daha çok maç kaybederdi imdadına devre arası yetişti. Yılport Samsunspor doğru karar vererek hem yerli hem Milli bizim evladımız Ertuğrul Sağlam'ı başa getirerek doğru iş yaptı akabinde artık maçlara daha motive ,daha bilinçli, dahada pozitif ve moralli hazırlanıyoruz.

Futbolcu kardeşlerimiz şunun bilincindeler; her maç kritik , her maç final  her maç çok önemli ve rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz. Küçük bir örnek verirsek Yılport Samsunspor'daki olumlu gelişmeler bazılarını  TİTRETTİ. Bu, şu demektir, arkamıza alacağımız 30 bin muhteşem taraftarlarımızla beraber rakipleri bir bir yenerek hedefe ulaşma zamanı gelmiştir.

Bir 3.ve ya 4. devre daha yok. Son on yedi maç ipleri elimizden bir  kaçırırsak seneye gene Niğde, Çorum  veya Tarsusl'a oynamak zorunda kalırız.

Artık ÇATIŞMALAR bitti şimdi ÇATIR ÇATIR  top oynama zamanı gelmiştir. Ve sonuç olarak yeter artık diyoruz bitirelim bu işi.  Şimdi BİR TRANSFER BİR ADAM  çok önemli o da özellikleri olan rakibi eksilten ,iyi pas yapan doğru noktaya koşan dikine oynayan ve iş bitirici tecrübeli ABİ GELMESİ LAZIM. 

2. yarının altıncı haftası Manisa FK deplasmanında oynayacağımız  DEZAVANTAJ gibi görünen maçın bize güleceğine inanıyorum. VE İNANIN  ÇOÇUKLAR ÇOÇUKLAR İNANIN GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER DİYORUM.

SAYGILAR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR