ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN

ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN

PTT 1. Liginin 13. Haftasında Samsunspor lider Osmanlıspor' a konuk oldu.

Geride kalan 12 haftada sadece 1 mağlubiyet alan ev sahibi ekip de  golcüsü Muhammet  Reis cezalı olduğu için forma giyemedi. Teknik direktörü Osman Özköylü' de cezalı olduğu için takımın başında sahaya çıkamadı.

Geçen sezonu hatırladığımız zaman iki takım arasında çok çekişmeli maçlar oynanmış ve kazançlı çıkan Samsunspor olmuştu.

Bu sezon maddi sorunlar nedeni ile futbolu fazla konuşulmayan Samsunspor' un bu maçtan alacağı sonucu merak etmediğimi söylesem yalan olmaz.

Samsunspor' un bu önemli maçını seyretmek için Ankara' daydım.

Birçoğumuzun bildiği gibi Osmanlı Stadı Ankara Merkeze bayağı uzak bir noktada.

Ulaşımı da bir o kadar zor. Sağ olsun dostlarımız Ankara deplasmanında da bizleri yalnız bırakmadılar. Hepsine teşekkür ediyorum.

Sabah saat beş buçuk da Ankara otogarından merkeze inerken Kavaklı Şirinlerden birkaç kardeşimiz ile karşılaştım.  Kısa bir sohbetten sonra ayrıldık.

Bilet fiyatlarının Samsunspor maçına özel 25 TL. yapılmasına rağmen taraftarımızın bu maça ilgisi vardı. Osmanlıspor taraftarından çok Samsunspor taraftarı vardı.

Osmanlıspor taraftarı demişken aklıma takılan bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Maraton tribününde bando takımı vardı. Çok güzelde mehter marşı çalıyorlardı. Benim merak ettiği konu onların Passo Lig kartları var mı?

Gelelim maça.

Samsunspor ideal on biri ile sahaya çıktı. Deplasmanda kazanılan Manisaspor maçı kadrosundan Serdar'ın yerine Taha oyundaydı.

İlk yarıda her iki takımında kontrollü oynadığını, Samsunspor' un orta sahayı kalabalık tutarak rakibini durdurmayı ve daha çok kontratak ile gol bulmaya çalıştığını gördük.  40. dakikada Recep bu şansı yakaladı ama değerlendiremedi.

İkinci yarıda ev sahibi ekip daha etkiliydi. Galibiyeti isteyen taraftı ama istediği golü bulamadı.

 Osmanlıspor deplasmanından alınan bir puan değerlidir.  Osmanlıspor deplasmanında terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Sezon başından bu yana para almadan sahada yeterli mücadeleyi gösteren bu kardeşlerime bende diyorum ki : “PARANIZ ÖDENİR HAKKINIZ ÖDENMEZ”

Son üç deplasmanını galibiyet ile geride bırakan Samsunspor dördüncü deplasmanında da yenilmedi.

Maçın hakemine gelince Samsunspor camiası tarafından pek sevilen bir hakem değil. Yönettiği hiçbir maçta Samsunspor galip gelememiş.  İlk yarıda Musa' ya gösterdiği sarı kartı kaleci Ahmet' e göstermeliydi.

Samsunspor camiası ve futbolcuların gözü Olağanüstü Genel Kurula çevrilmiş durumda. Şimdilik adaylığını açıklayan yok ama ben şehrin desteğini alan bir adayın çıkacağına inancım tam.

Bir an önce maddi açıdan aydınlık günlerin gelmesi dileğimle;

Hoşça kalın.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Metin ATLI Arşivi
SON YAZILAR