MORAL DERBİSİ

MORAL DERBİSİ

Ptt 1.lig'in önem taşıyan mÜsabakasında iki komuşu takının yapacağı bu maçın sonucu merakla bekleniyor. Gerek Samsunspor Gerekse orduspor büyük bir maddi sorunlarla boğuşmkatalar. Samsunspor Tarafına bkacak olursak bugün itibariyle futbolculara ödeme sözü verilmiştir. Şayet yerine getirilrse Samsunsporlu futbolcular aylar sonra derin bişr nefes alkmış olacaklar ve Orduspor karşısına moralli bir şekilde çıkarak maçı koparma adına büyük bir mücadele sergileyeceklerine inanıyorum.

Hafta içinde teknik direktör Erhan Altın nezaretinde çalışmalarını ara vermeden sürdüren kırmızı şimşekler pazar günü Orduspor karşısında galip gelerek yukardan kopmamak adına büyük bir başarı elde etmiş olacaklar. Bu maçın önemi çok büyük kazanan taraf büyük bir başarı elde etmiş olacak. Samsunspor'da aylardır süren yönetim boşluğu  nihjayet çöözüme kavuşarak altyapıdan sorumlu Mehmet Bank Başkanlığa getrilerek biraz olsun duırulmuş oldu.

Çiçeği Burnunda yeni Başkan Mehmet Bank göreve gelir gelmez gündem değiştirme adına taraftarlarına hoş görülmek için Sivasspordaki eski furolcumuz Musa Sinan Yılmazer ve Ahmet Aras'ın transfer edileceğini söylesede Kendi Futbolcularına para ödemediği için inandırıcı olmamıştır. Tarihin en zor günlerini yaşayan Samsunspor bulunduğu ortamı aşabilmek adına Sayın Bakanımızı Sayın Valimiz ve Şehrin İşadamlarından destek görememekle büyük sıkıntılı günler yaşamaktadır. Güven duygusu sarsılmış yöçnetim şehirde para bulmak adına başvurmadık yer bıırakmamıştır. Bu olay Samsunspor adına çok üzücü bana ancak Allah kolaylık versin sözü düşer.

Dün akşam antremanları izlemek için Samsun Nuri Asan Tesişlerine gittim. Orduspor Maçının provasına bakacaktım ancak ani bir gelişme sonrası Samsunspor'un futbolcuları idmana çıkmama kararı aldıklarını bizlere ilettiler. Bu gelişmeler sonrası futbolcuların elime sıkıştırdığı kamaoyunun dikkatine yazan basın bilidirisinde 20.11.2014 tarihi itibari ile mevcut Yönetimin kendilerine ödeme yapacaklarını söylemelerine rağmen tahütlerini yerine getiremediklerinden dolayı. Antrenmana çıkmayacaklarını bildirdiler. Futbolcular bundan sonra Samsunspor için bugüne kadar yaptığımız mücadeleyi devam ettireceklerinden hiç kimsenin en ufak şüphesi olmasın dediler. Bu ani gelişme Orduspor maçın yansırmı yansımazmı bunu kestirmek çok zor. Şunu anlamış durumdayımki İdmansız maça çıkmanın ne kadar doğru olduğunu kamaoyunun dikkatine sunuyorum..

 

Artık herkesin şapkasını önüne alarak karar vermelerini istiyorum. Samsunspor tarihinde böyle bir olay ilk kez oldu. Bundan sonra meydana gelecek gelişmeler Samsunspor açısından çok ama çok önemli.. Mevcut Yönetimin  Tamam'mı ? Yoksa Devam'mı ? merak konusu oldu.. Bu Yönetime İş adamı ve Şehir desteğinin olmadığı ap açık ortadadır. Demekki Kaynak bulma güçlerini yitirdiklerini ortaya çıkmıştır.. Yol yakınken acilen Genel Kurul Kararı alınarak Samsunspor'un bu kaosdan bir an önce kurtulması gerektiğine inanıyorum.. Burası Karadeniz, Şehir Samsun, Maraka Samsunspor...! Herşey Büyük Samsunspor İçin..!


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR