ÇARŞAMBASPOR TAM GAZ

ÇARŞAMBASPOR TAM GAZ


Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Yeşil beyazlı Çarşambaspor sezon başladığı andan bugüne kadar ligde umduğunu bulamadı.. Bunun üzerine harekete geçen Yönetim, Takım içinde revizyona giderek önce iki futbolcusu ile yollarını ayırdı. Daha sonrada Teknik direktör Tarkan Demirhan ile karşılıklı anlaşarak vedalaştılar.. Yeşil Beyazlı Yönetim Bu andan itibaren Ankara'da Buğsaş Kulübünde alt yapı hocalığı yapan Teknik direktör Birol Akkaya ile anlaştılar...

 

Akkaya'nın kondisyona dayalı bir hoca olması ve daha evvel Çarşambaspor'da da görev yapmasının vermiş olduğu bir avantaş olarak göre Yönetim Ekibi ile birlikte takımın başına getirdi.. Göreve gelir gelmez büyük hamleler yaparak çıktığı ilk antrenmandan itibaren çalışmalarını titizlik içerisinde sürdüren Birol Akkaya takımının başında ilk sınavını Sinopspor karşısında verdi ve 90 dakika sonunda Çarşambaspor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Ve Akkaya takımın yüzünü güldürmüş oldu. Birol Akkaya ile maç öncesi Gazetem adına yapmış olduğum kısa söyleyişide şunları belirtti;


"Çarşambaspor'un futbolcuları iyi bir kumaştan oluşmuş. Deneyimli ve kaliteli bir kadromuz var. Bu takımda Su, Şeker, Un var ama sadece Helva yapılmamış. Ben ve Ekibim göreve gelir gelmez futbolcularımla birlikte ilk işim onların kaynaşmalarını sağlamak. Takıma bir kolej havası getirerek bir birlerine arkadaşlık aşılama gayreti içersinde oldum. Kısa zamanda iyi hava yakaladık.. Büyük paralar harcanarak kurulan bu takım. Bu işi seven Başkan, Yönetim Kurulu ve Taraftarlar ile bütünlük sağladık. Lider ile aramızdaki puan farkını kapatma açısından çok çalışarak bundan sonraki maçları galibiyetlerle tamamlamak istiyoruz"


Bende spor yazarı olarak Teknik direktör Birol Akkaya'ya katılıyorum. Takıma gelir gelmez gerçekten kondisyon aşılamış. Seyrettiğim kadarı ile Çok koşan, Kanatları iyi kullanan, Uzun toplar atarak rakip defansı yıpratan bir ekip görüntüsü kazandırmış. Yeşil beyazlı Çarşambaspor İron Demir Şirketi Başkanlarından Engin Yıldırım alınan bu galibiyetle doğum gününü kutlayarak memnun olduğunu ve bundan sonra daha iyi iller yapılacağı duygusu verdi..
Bölgesel Amatör Liginin 7. haftasında deplasmanda Güzelorduspor ile karşılaşacak Yeşil beyazlılar en büyük sınavını bu 90 dakikada verecekler..


Lig'de puan sıralamasında 10 puan ile 3. sırada yer alan Güzelorduspor görünüşe bakılırsa kuvvetli bir ekip. İyi bir karşılaşma olacağından şüphe duymuyorum.. Çarşambaspor bu maçı kazanarak ligde daha iyi yerlerde yer almak istiyor.. Takımda moraller çok yüksek. Vaad edilen primler var. Ordu'da şahlanacak olan Yeşil beyazlılar'ın bu deplasmandan kazanarak mutlu bir şekilde döneceklerini tahmin ediyorum.. Çarşambaspor bir marka takım. Mazisi şampiyonluklarla dolu. Futbolculara sesleniyorum. Efsaneyi geri getirin..! Her Şey Büyük Çarşambaspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR