Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

SAHADAKİ MÜCADELE VE ÖZVERİ

SAHADAKİ MÜCADELE VE ÖZVERİ

Son günlerde şehirde ve kulüpteki kaos sonrası yaşananlar Antalya maçında futbolculara nasıl yansır, kulübün ekonomik koşulları nedeniyle 5 kuruş bile alamayan bir futbolcu topluluğunun bu karşılaşmada ki mücadeleleri gerçekten merak konusuydu benim için. Hele hele bir de karşılaşmanın 37. saniyesinde yenen şok golden sonra 90 dakikanın sonunu değil, futbolcuların tavrı önemliydi artık.Erken gol, topçuları dizlerinin üstüne çöktürdü. Topçular gibi hocada diz çökmüştü bir ara, ama ilk önce hoca toparlandı. A. Burak-- Ali ZORLU değişikliği ve saha içinde de Diarra'yı Tuna'dan alıp Ercan'a emanet edince, rakibin saha içindeki üstünlüğüne son verip, hakikaten baskımızı hissettirmeye ve maça hakim olacak kıvama geldik ama 44. dakikada Doğan'a çıkan haksız kırmızı kart ile dizlerimiz biraz büküldü..


İkinci yarıda 10 kişi olmamıza rağmen, 3 ve 4. bölgede oynamaya başlayınca, defansta ister istemez açıklar vermeye başladık. Ara ara rakibin defansımızın arkasına attıkları toplara zar zor hakim olsak da, 72 deki Tuna'nın hatası ile Antalya'nın kazandığı penaltı sonrası 2--0 yenik durumdayken bile oyundan düşmedik. 75 de, M'billa ile durumu 2-1 yaptık ama, yine aynı M'billa, kazandığımız penaltı atışında top ile direği buluşturunca 2-2' lik skoru bize gösteremedi. 82 de Antalya sporlu Zeki'nin attığı 3. golden ( 3-1 ) sonra geçekten dizlerimizin üstüne çöktük ve pes ettik...

 

Şimdi soruyorum size, kulüpte yaşanan ve yaşanacak olan kaoslar sonras paralarını veremediğimiz futbolcuların gösterdikleri bu özveri ve mücadeleyi ayakta alkışlamak gerekmez mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR