Samsunspor Kan Kaybediyor

Samsunspor Kan Kaybediyor

 

Samsunspor'un içine düştüğü derin ekonomik kriz ve Başkanlık makamının henüz oluşmaması dolayısı ile Gazetemiz'de cuma günkü köşe yazımda "Acaba bu gelişmeler takıma yansırmı" demiştim. Antalyaspor deplasmanına giden Kırmızı şimşekler ne yazıkki taktiksel ve oyuncu seçimi kargaşası içerisinde farkılı mağlup olarak Samsun'a döndüler.. Düşünün daha 38. saniye dolmadan müsabakaya resmen 1-0 mağlup başlamak bir takımın düşüne bileceği en vahim durum olsa gerek...

 


Samsunspor'un defansında kronikleşmiş bir olgu ve beceriksizlik aldı başını gidiyor.. Formsuz ve sakat bek Ahmet Burak Solakel ve beceriksiz Tuna Üzümcü onun yanında Furkan'ın da şanssızlığı 38. saniyede kalemizde golü görmemize sebep oldular.. Genç Doğan'ın anlamsız ve kabul edilmez hareket Samsunspor'un ipini çekmeye yettide arttı bile.. Daha ilk yarıda takımı 10 kişi bırakmak affedilecek gibi değil. Bundan sonraki maçlarda Doğan'ın dikkati ve kulağı çekilmesi lazım olduğuna inanıyorum..

 


Doğan'ın rakibine atmış olduğu direseği Samsunspor'a atılmış bir dirsek olarak kabul ediyorum.. Antalyaspor'un elde ettiği 3-1 skor oynanan oyunun karşılığı değildi.. Burada sahada 10 kişi kalmış Samsunspor'un da hakkını gasp etmek istemiyorum. 10 kişilik Samsunspor lider Antalya'ya sıkça ataklar yaparak tehlikeler yarattı. Samsunspor'un Mbilla'nın penaltıyı değerlendirememesiyle 1 puanın kaçırdığına inanıyorum. Kırmızı şimşekler penaltı atışını gole çevirmiş olsaydı belkide Samsunspor oyunu tersine çevirip 3-2 yapabilirdi..

 

Takım içersinde kenarda otutturulan golcü Adiloviç'in oyuna dahil edilmemesi bna göre çok düşündürücüdür.. Kendi sahasında taraftarlar istediği diye maçın son 10 dakikasında oyuna dahil edilen Adiloviç, Ne yazıkki deplasman maçlarında ortada yok ve kayıp.. Bu bizde şunu hatırlatıyor. Teknik direktör Erhan Altın'ın Adiloviç ile ilgili bir saplantısımı var? Bunu ögrenmekte bana göre çok ama çok basit.. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Elazığspor müsabakasında belli olacak gibi görüniyor.. Yine o Erhan Altın elinde Fatih Kılıçkaya gibi bir oyuncu varken oyuna Tuna Üzümcü ile başlaması ne kadar doğru bu maçta gördük.. Futbol hep hata oyunudur. Erhan Altın'ın yağtığı gibi hatalar devam ettikçe skorlarda ona göre belli olacaktır..

 

Antalyaspor bu maça çıkarken ligin lideriydi, Bizi mağlup ederek sevinmiş olabilirler. Ama bana göre 3 puanı hakeden bir oyun sergilediklerini söyleyemem. Burada Samsunspor'un alın teri boşa akmıştır. Bunu bilmemiz ve çok iyi anlamamız lazım.. Maça uzun süre sayısal olarak eksik oynayan Samsunspor yinede kaliteden çok uzak bir görüntüsü olan bu defansla önemli hedeflerin takımı olmaktan çok uzak görünüyor.. Şapka düştü, Kel göründü.. Her hafta kaybedilen puanlar Samsunspor'u süratle hedeften uzaklaştırıyor.. Kısacası kan kaybetmeye devam ediyoruz. Bana göre Yönetim bir an önce yerine oturmalı, Başkan'ını seçmeli ve para bulmalıki önümüz açık olsun. Yoksa bu takımı karanlık günler bekliyor.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR