CUMHURBAŞKANIMIZIN DÜNYASI

CUMHURBAŞKANIMIZIN DÜNYASI
Artık Cumhurbaşkanımız!.. İlk kez bu unvanı kullanıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan; artık Cumhurbaşkanımız!

Dünya onu Cumhurbaşkanı olarak dinledi… Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda, Türkiye'yi Cumhurbaşkanı olarak Tayyip Erdoğan'ın ağzından ve dilinden dinledi. İsterse boş salona ve sandalyelere konuşsun. Dünya dinledi. Tıpkı One Minut ne idiyse bu konuşma da öyle oldu.

Her dile tercüme edilerek tüm dünya televizyonları dinledi. Dünya mazlumlarının… ölen çocuklarının… ölen kadınlarının sesi oldu. Bu açıdan bence Dünyanın kurtarıcısı… Zamanın Mehdisi olarak konuştu.

Kim cesaret edebilir ve edebildi şimdiye kadar… 5 Dünya Devi'nin… 5 Dünya yöneticisinin ve Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcilerinin önünde konuşabildi?

Diyorlar ki;

“Genel Kurul üyelerinin beklenen ilgiyi göstermediği konuşmada salonun büyük bölümü boş kaldı. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı aynı

salonda Obama'nın konuşmasında çekilmiş fotoğrafları da paylaşarak duruma dikkat çekti”.

Hangi az gelişmiş ülke temsilcisi bu konuları o kürsüye çıkabildi? Hangi ülke Cumhurbaşkanı aynı kürsüde bugüne kadar 5 Daimi Üyeyi… İsrail'i bu denli eleştirebildi?

Obama'yı bütün salon dinlemiş. Elbette dinlerler… neden? Çünkü o da 5 Daiki Üelerdendir. Amma Türkiye neydi? Beş sende muhtaç… IMF önünde diz çöken… iki büklüm olan bir Türkiye… öyle bir Türkiye'nin Cumhurbaşkanı… ama bu Cumhurbaşkanı öyle mi? IMF'yi önünde diz çöktüren bir Başbakanlıktan gelme Cumhurbaşkanı… Nereden nereye gelmiş. Türkiye'yi 12 yılda nerelerden nereye taşıyabilmiş? Artık böyle bir güç ve dünya liderliği unvanını dünyaca haketmiş bir Türkiye'nin Cumhurbaşkanı…

ABD Başkanı Barack Obama'nın yönettiği 'Yabancı Savaşçılar' konulu oturumda;

"Değerli dostum Barack'a çok teşekkür ediyorum" diye başladı. Erdoğan, yabancı terörist savaşçılar meselesinin yeni bir olgu olmadığını söyledi.

Değerli Dostlar,

Artık Ortadoğu, eski Ortadoğu değil! Yenilere… yeni olaylara… yeni devlet oluşumlarına doğum sancılı bir Ortadoğu var.

BM'nin 5 Daimi Üyesi'nden tutun da Avrupa Birliği… daha doğrusu Abdülhamit'e kök söktüren… Cumhuriyetimizin insanını… yöneticilerini… Cumhuriyetimizin kurucularını avuçlarının içinde oynatan dünya liderlerinin… zorbalarının… Siyonist uşaklarının… İllüminati üyelerinin karşısında Türkiye Cumhurbaşkanı daha ne yapacak!

Evet Ortadoğu yeniden biçimlendiriliyor. Yüzlerce terörist gruplar Ortadoğu'da cirit atıyor. İşte en önemlisi IŞİD terörü var. ama Türkiye Cumhurbaşkanı eli kanlı bu terör örgütüne eli kanlı İsrail… eli kanlı Amerika… eli kanlı İngiltere gibi bakmıyor. Türkiye'yi bir yerler çekmeye çalışıyorlar.

IŞİD'in petyrolünü satın alıyorsunuz diyorlar. Türkiye İHH  Yardım Örgütü Türkiye'den tırlar dolusu silahı IŞİD'e ulaştırıyor diyorlar.

IŞİD, Türkiye' MKE'nin ürettiği silahları kullanıyor diyorlar. Evet…

Türkiye IŞİD terörüne karşı kurulacak Koalisyona askeri yönden katılacak, ama Amerika'nin… İllüminati'nin umduğu biçimde katılmayacak…

Evet IŞİD eli kenlı terör örgütüdür… acımasızca insan avlayan örgüttür. Ama IŞİD'i doğuran… besleyen… büyüten Amerika'dır.

Üç yıldır zavallı Suriye insanını ölümden kurtaran… besleyen… karınlarınıo doyuran Türkiye'ye bu eli kanlı İllüminati üyeleri ne evrdi? Beşşar Esat zalimine karşı ne yaptılar? IŞİD mevzilerini bombalayan Amerika eli kanlı… kendi vatandaşını muhacir eden Beşşar Esad'a kaç bombardıman yaptı? Ülkesini savunan Mısır İhvanı'nı terörist diye ilan eden Sisiye ne yaptı? Her yıl bir buçuk milyar dolar karşılıksız yardım ettiği Sisi zalimine karşı ne yaptı? Şimdi IŞİD'e karşı Türkiye'den ne bekliyor? IŞİD'in eli kanlıdır ama Sünni kardeşlerimizin hakkını kanla alan bir örgüttür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Salih Parlak Arşivi
SON YAZILAR