Şimdi Turlama Zamanı

Şimdi Turlama Zamanı


Samsunspor'umuz deplasmanda Yeni Diyarbakırspor önünde Türkiye Kupası karşılaşmasında tur arayacak.. Bu zorlu karşılaşma öncesi kafilede sadece genç oyuncuların yer alması beni gerçekten mutlu etti.. Çünkü bu genç oyuncuları 1-2 yıl içinde bu takımın ilk 11'de rahatlıkla forma giyme seviyesine gelecek ve buda maddi anlamda sıkıntı çeken Kulübümüze gerçekten önemli bir katkı sağlayacak..

 

Sözlerime ilk olarak kupa maçından ve gençlerimize değinerek başladım.. Boluspor karşılaşmasına gelince. 1. Amatör lig karşılaşmalarında bile artık çok az rastladığımız uzun top, Şişirme top gibi sistem anlayışı ne yazıkki Boluspor karşılaşmasında Samsunspor'umuzun felsefesinde yer aldı. Bu durum benim gibi bir çok taraftarlarımızı'da derinden etkiledi ve "gidişat iyi deği" sözlerini akıllara getirdi..


Buradan Türk Hakemlerimizede değinmek istiyorum.. Hakemlerimizin en ufak hataları bile ne yazıkki maçların gidişatını çok ama çok büyük bir şekilde etkiliyor. Çizgiyi geçmeyen topu gol sayan, Fatih'in beline aldığı darbeyi görmezden gelen ve vijdanının sesini dinleyerek son dakikalarda penaltıyı çalan bir Hakem Türk futboluna ne kadar faydalı olur ? Kamaoyunun taktirine bırakıyorum...


Bugün oynayacağımız Diyarbakır deplasmanı öncesi gençlerimizin bu şansı en iyi şekilde değerlendirmelerini ve sahada Samsunspor formasının ağırlığını en iyi şekilde değerlendirerek mücadele etmelerini temenni ediyorum.. Umarım bugünki karşılaşmada son iki sezonda olduğu gibi hüsranla sonuçlanmaz ve Samsunspor ikinci turda kupaya havlu atmaz.. Bir Sevdadır Samsunspor..! Kalın sağlıcakla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR