Eldeki Malzeme İle Bukadar...

Eldeki Malzeme İle Bukadar...

 

Samsunspor-Giresunspor maçında sahadaki futboldan çok tribünlerdeki boşluklar göze çarptı ve maçada damgasını vurdu.. Yazımın başında bu hususu özellikle belirtmek istedim sizlere.. Zaten görünen Köy klavuz istemez tabiride en çok Giresunspor maçına yakıştı desek tam'da yeridir aslında.. Demem o ki "Bu taraftar kitlesi ve Eldeki oyuncular ile bukadar" mücadele edebiliyormuşuz..

 

Maça bakılacak olursa ilk yarıyı izlediğimizde hepimiz bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüştük. Ancak az da olsa taraftarlarımızın takımımızı ateşlemesiyle birlikte ikinci yarısa sahada bam başka bir Samsunspor vardı... Olması gerekende buydu zaten ! Serdar'ın kaçırdığı dramatik o golden sonra ise bir anlık şok'a uğradık ve her şey gibi oda geçti gitti... Yani Samsunspor'umuz son üç sezon'da olduğu gibi yine ligin ilk maçında galibiyetle tanışamamış oldu...

 


Elbette lig daha yeni başladı ve uzun bir maraton koşacağız... Bu yorucu maratonda Samsunspor'un sonu ne olur pekte kestirmek mümkün değil aslında... Ancak diğer takımların maçlarını tek tek izledikten sonra çantada keklik görünen Alanyaspor deplasmanı bile belkide ligin en zorlu maçı olacak.. Bunu Manisaspor'u 3-0 mağlup ettiler diye demiyorum, Sahada takım gibi mücadele edip savaşan bir ekip oldukları için belirttim...!

 


Umarım ben yanılırım'da Samsunspor'umuz zorlu Alanyaspor deplasmanında iyi bir mücadele örneği sergiler ve Giresunspor karşında kaybedilen 3 puanı telafi eder.. Bu sezon her şeyiyle zorlu geçecek aslında.. Geçen sezon'dan kalan bir acı, Tribünlerin boş olması ve ligde mücadele eden 6-7 takımın çok iyi kadro derinliğine sahip olması ve ilk 6'ya oynamaları ligin kaderini çok ama çok değiştirecek gibi duruyor.. Umarım bu ateş çemberinden en iyi şekilde sıryrılırız ve sezon sonu Samsunspor iyi yerler'de görürüz.. Bu haftalık bana ayrılan yazının sonuna geldimm.. Gelecek haftalar'da görüşmek üzere.. Kalın Sağlıcakla...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR