PASSOLİG DARBESİ..

PASSOLİG DARBESİ..

 

Samsunspor bu sezon çıktığı ilk resmi maçında Passolige takılarak karşılaşmayı bom boş tribünlere oynadı.. Müsabakada zorlanan Kırmızı Şimşekler ancak 1 puana razı olabildiler.. Maça damgasını Passolig denilen bir garip uygulama taraftarları çılğına çevirdi.. Kendi sahasında ve kendi taraftarının önünde oynamak bun dan önceki sezonlarda Samsunspor için bir avantajdı.. Ancak Passolig sayesinde bu avantajda kayboldu..

 

Maça bakacak olursak Giresunspor'un ne yaptığı değil, Samsunspor'un ne yapacağı önemliydi.. Samsunspor'un Giresunspor maçında hazır olmadığının altını çizmek isterim.. Bana göre yeni transferler, Eskiler ve Gençler müsabakada uyum zorunluluğu yaşadılar.. Sonuç olarakta Samsunspor çok iyi oynamamasına rağmen sahada öz verili bir mücadele sergiledi..

 


Ozman Samsunspor'un zor ve zahmetli bir sezon geçirmesi bekleniyor.. Bu sezon Ptt 1.lig çetin gelecek. Bunudu daha önceki yazılarımda zaten belirtmiştim.. Rakip takımlarımız kadrolarını güçlendirerek "kimi nerede nasıl yeneceği belli olmayan bir lig oynayacağımıza" benziyor.. Samsunspor son yapacağı trasnferi gerçekleştirebilmek için geç kalmasına rağmen Yönetim çalışmalarını sürdüyor.. Zaten maddi sıkıntı çeken Kırmızı şimşekler, Bir de Passolig sebebiyle tribünler'den nasibini alamayarak iyiden iyiye zor günler geçiriyor..


Milli maç nedeniyle liglere verilecek arada takım olarak çok çalışıp açık kapatmamız gerekiyor.. Burada en önemli konu Samsunspor'un genç filebekçisi Furkan Köse'nin kalesinde devleşerek yaptığı kurtarışlarla takımının 1 puan almasını sağladı.. Tebrikler Furkan.. Kaldığın yerden devam ediyorsun.. Samsunspor'un kaptanı Musa aydın bana göre ilk 11'de oyuna başlaması gerekiyor'du.. Duran toplara iyi vuruşu ile yaptığı asisler ile takıma hareket kazandırıyor..

 

Beni üzen tribünler'den Musa Aydın tezahüratları yükselmeden takımın'da yerini alması lazım değilmiydi? Hep ilk maçlar zor olur.. Bunun kanaatindeyiz.. Samsunspor için'de bir hayli zor oldu.. Takım olabilmemiz için zamana ihtiyacımız var.. Biraz sabır.. Transfelerin gerçeklşemesi bunun bir işareti olasa gerek.. Müsabakaya sahadaki futbol değil'de Tirbünlerdeki boşluğa neden olan Passolig damasını vurdu..!


Buradan taraftarlarıma sesleniyorum.. Gelecek müsabakalara sahaya rahat girebilmeleri için ellerini çabuk tutarak bir an evvel Passolig kartlarını almaları gerekmektedir.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR