Yeni Bir Sezon , Yeni Bir Umut

Süper lig'in kıyısından dönen bir takım şimde her şeye en baştan başlayarak hemen hemen yeni sezon'a hazır bir hale geldi.. Elbette üzüldük, şok olduk ve kahrolduk.. Ancak şunu herkes çok iyi bilmeliki Samsunspor her zaman bittiği denilen yerden yeniden doğmuş ve taraftarından aldığı güçle küllerinden varolarak zorluklara göğüs germiştir..

Yeni sezon öncesi ilk olarak yapılan trasferlere değinmek istiyorum. Serdar ve Ali gibi kaliteli simleri kadrosuna katan teknik ekibimiz ve yönetimimiz anlamsız bir şekilde son yabancı hakkını savunma hattından yana kullanacaktı ancak oyuncunun uçuk rakamlar istemesi bu transferden vazgeçilmesine neden oldu.. İyikide Oldu..! Herkesinde bildiği gibi bu ligde iki Afrkikalı oyuncu ile forvet mevkisi her zaman güçlü ve takımın gol yollarında etkili olmasını en iyi şekilde sağlıyor..

Şimdilerde ise Barış Memiş'in transferi söz konusu durumda.. Kurulduğu günden itibaren taraftarlarının desteği ile bir yerlere gelen ve tüm düyaya taraftarının vefası nedeniyle örnek olan Samsunspor'un Yönetim ve Teknik ekibi bu trasnferin öncesinde Taraftarın tepkisini gözden geçirmesi lazım.. Oyuncunun geçen sezon 1461 Trabzon maçı öncesi ve sonrası sosyal sayfasındaki paylaşımları çok sert tepkilere neden oldu ve şimdi bu oyuncusu Kutsal formamızı giyecek yönünde haberleri ben gibi bir çok taraftarlarımız hayretlerle okuduk.. Umarım Yönetim ve Teknik ekip bu konuyuda değerlendirirler ve ona göre hamle yaparlar..!

Yeni sezon öncesi her şey yolunda görünsede her zaman olduğu gibi yine Samsunspor Kulbünün maddi sıkıntıları devam etmekte.. En önemlisi'de sponsor konusunda halen gereken adımlar atılmamış ve forma ön-arka kısımında yer alacak reklamların halen gün yüzüne çıkmaması bizleri gerçekten derinden düşündürüyor.. Sonumuz hayrola.. Uzun bir aradan sonra gördüklerimi ve düşünclerimi sizlerle paylaştı.. Şimdilik Hoşcakalın..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR